Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Ενδυνάμωση συνεργειών μεταξύ Εθνικής & ΕΕΓΑ”

Πάνω από το 8% των συνολικών χορηγήσεων της Εθνικής Τράπεζας σε στεγαστικά δάνεια αναμένεται να πραγματοποιήσει η Εθνική Ασφαλιστική μέσα στο 2007, καθώς η εταιρία επεκτείνεται στον χώρο των τραπεζοασφαλειών, υλοποιώντας την πολιτική του ομίλου για την εκμετάλλευση στο μέγιστο δυνατό βαθμό των συνεργειών μεταξύ των εταιριών του, αναφέρει το ΑΠΕ.

”Ενδυνάμωση συνεργειών μεταξύ Εθνικής & ΕΕΓΑ”
Πάνω από το 8% των συνολικών χορηγήσεων της Εθνικής Τράπεζας σε στεγαστικά δάνεια αναμένεται να πραγματοποιήσει η Εθνική Ασφαλιστική μέσα στο 2007, καθώς η εταιρία επεκτείνεται στον χώρο των τραπεζοασφαλειών, υλοποιώντας την πολιτική του ομίλου για την εκμετάλλευση στο μέγιστο δυνατό βαθμό των συνεργειών μεταξύ των εταιριών του, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων, στο 24ο συνέδριο πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής ο πρόεδρος του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας Τάκης Αράπογλου.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι συνέργειες μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής θα ενδυναμωθούν περαιτέρω για το αμοιβαίο συμφέρον των δύο εταιριών και των μετόχων τους.

Αναφερόμενος στην επίτευξη των στόχων στις Πωλήσεις Ζωής που έφτασαν τα 29 εκατ. ευρώ το 2006, ο κ. Αράπογλου τόνισε πως ο στόχος του 2007 είναι τα 36 εκατ. ευρώ και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα επιτευχθεί.

Οσον αφορά στον Κλάδο Αυτοκινήτων, ο κ. Αράπογλου ανέφερε ότι η Εθνική Ασφαλιστική αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο αυτοκίνητο, ενώ εκτίμησε ότι το 2007 η εταιρία θα είναι η πρώτη ασφαλιστική Ζωής στην Ελλάδα.

Στο εξωτερικό η εταιρία έχει δυναμική παρουσία στη Ρουμανία, τη Κύπρο και τη Βουλγαρία, ενώ φέτος ξεκινά να δραστηριοποιείται στη Τουρκία. Επόμενες αγορές στόχοι είναι η Σερβία και τα Σκόπια.

Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του κλάδου στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και στη διαχρονική προσφορά της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v