Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Αισιοδοξία για νέο διαγωνισμό σε Τουρκία

Την αισιοδοξία του ότι η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intralot θα αναδειχθεί νικήτρια στο νέο διαγωνισμό για το τουρκικό Στοίχημα εξέφρασε ο CEO της εταιρίας, Κ. Αντωνόπουλος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Intralot:Αισιοδοξία για νέο διαγωνισμό σε Τουρκία
Την αισιοδοξία του ότι η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intralot θα αναδειχθεί νικήτρια στο νέο διαγωνισμό για το τουρκικό Στοίχημα εξέφρασε ο CEO της εταιρίας, Κ. Αντωνόπουλος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2006.

Ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει τους όρους του προσωρινού συμβολαίου, διάρκειας ενός έτους, τόνισε ωστόσο ότι τα κέρδη της Intralot δεν θα είναι λιγότερα από εκείνα των προηγούμενων ετών.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για το δεύτερο συμβόλαιο της εταιρίας στην Τουρκία σε σχέση με την προμήθεια τεχνολογίας.

Εξάλλου υπογράμμισε τις καλές προοπτικές της Intralot για τις αγορές της Λατινικής Αμερικής τονίζοντας ιδιαίτερα την Χιλή, το Περού, την Κολομβία αλλά και την Αργεντινή.

Πρόσθεσε ακόμα ότι στην Ιταλία η Intralot βρίσκεται στη φάση της δημιουργίας ”σημείων πωλήσεων”, ενώ για την Ισπανία διευκρίνισε πως έχει δημιουργήσει θυγατρική, βρίσκεται στη φάση της έγκρισης αδειών από τις αρχές και σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στο betting κατά τη διάρκεια του 2007, στην περιοχή της Μαδρίτης.

Για την αγορά της Νοτίου Αφρικής η διοίκηση της Intralot εκτίμησε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις έως τα τέλη του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι άνοδο της τάξης του 49,6% εμφάνισαν τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας της Intralot στη χρήση του 2006 και διαμορφώθηκαν στα 104,573 εκατ. ευρώ, από 69,889 εκατ. ευρώ το 2005, σύμφωνα με τον δημοσιευμένο ισολογισμό της εταιρίας.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 51,3% στα 791,448 εκατ. ευρώ, από 522,964 εκατ. ευρώ το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v