Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Πλάτη” Λούλη σε Κατσέλη - Ζητά αναβολή Γ.Σ.

Την πρόθεσή της να υποβάλει αίτημα αναβολής της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κατσέλης, που θα συνέλθει στις 29 Μαρτίου 2007 γνωστοποίησε στην εταιρία η επίσης μέτοχος εταιρία σε ποσοστό 5,02% Μύλοι Λούλη.

”Πλάτη” Λούλη σε Κατσέλη - Ζητά αναβολή Γ.Σ.
Την πρόθεσή της να υποβάλει αίτημα αναβολής της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κατσέλης, που θα συνέλθει στις 29 Μαρτίου 2007, γνωστοποίησε στην εταιρία η επίσης μέτοχος εταιρία σε ποσοστό 5,02% Μύλοι Λούλη.

Με το ίδιο έγγραφο η Μύλοι Λούλη ορίζει ως ημερομηνία της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης την 27η Απριλίου 2007.



Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό αίτημα για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την ”εκλογή ή μη νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας” είχε υποβληθεί από την Εταιρία Δημητριακών Βορείου Ελλάδος ΑΒΕΕ, θυγατρική της Αλλατίνη.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι πέρασε σήμερα 27/3/07 μέσω του Χ.Α. ”πακέτο” 432.702 μετοχών της Κατσέλης, που αντιστοιχεί στο 2,4% του μετοχικού της κεφαλαίου στην τιμή των 3,72 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγοραστής των μετοχών είναι ο κ. Ν. Κατσέλης. Το ”πακέτο” πραγματοποιήθηκε με discount 1,59% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v