Βράβευση της ENCODE από την IBM

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα Γλυφάδας και το βραβείο παρέλαβε ο κ. Πάνος Δημητρίου, ENCODE's CTO.

Βράβευση της ENCODE από την IBM
H ENCODE διακρίθηκε με το βραβείο Business Partner Award ως «Managed Security Service Provider» στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε η ΙΒΜ, αφιερωμένης στους Εμπορικούς της Συνεργάτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την εξειδίκευση στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και των σύγχρονων απειλών από τον κυβερνοχώρο, η ENCODE ενσωμάτωσε με επιτυχία το κορυφαίο λογισμικό της IBM QRadar στην ολοκληρωμένη λύση της για τον έγκαιρο εντοπισμό επαγγελματικών & στοχευμένων επιθέσεων.

Η βράβευση αυτή έρχεται σε συνέχεια της μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά της ENCODE στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα Γλυφάδας και το βραβείο παρέλαβε ο κ. Πάνος Δημητρίου, ENCODE's CTO, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που η IBM αναγνώρισε την αξία της εξειδικευμένης υπηρεσίας μας, ευελπιστώντας παράλληλα για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μας με την IBM."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v