Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόρριψη ένστασης Κοπελούζου για Αλιβέρι;

Απορρίφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, η ένσταση που κατέθεσε ο όμιλος Κοπελούζου για τον διαγωνισμό της ΔΕΗ για τη μονάδα του Αλιβερίου. Η τυχόν απόρριψη της ένστασης δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα προς τους ενδιαφερομένους, ενώ δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από τη ΔΕΗ.

Απόρριψη ένστασης Κοπελούζου για Αλιβέρι;
Απορρίφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, η ένσταση που κατέθεσε ο όμιλος Κοπελούζου για τον διαγωνισμό της ΔΕΗ για τη μονάδα του Αλιβερίου.

Η τυχόν απόρριψη της ένστασης δεν έχει δημοσιοποιηθεί επίσημα προς τους ενδιαφερομένους, ενώ δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από τη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινοπραξία των Ansaldo - Damco Energy (συμφερόντων Κοπελούζου) κατέθεσε ένσταση στην Επιτροπή Αξιολόγησης, στην οποία υποστήριζε ότι η έτερη κοινοπραξία που διεκδικεί τον διαγωνισμό, των Alstom - METKA (ομίλου Mυτιληναίου), χρησιμοποίησε διαφορετικές παραδοχές για την εκτίμηση του κόστους καυσίμου που καταναλώνει η μονάδα, για κάθε εκκίνηση έπειτα από έξι και έπειτα από 30 ώρες λειτουργίας.

Στην ένστασή της έκανε λόγο για διαφορετικότητα παραδοχών από τους δύο διαγωνιζομένους και ζητούσε από την Eπιτροπή είτε να απορρίψει τα οικονομικά μεγέθη της αντίπαλης κοινοπραξίας είτε να δώσει και στην ίδια τον απαιτούμενο χρόνο να επανεκτιμήσει τα κόστη, χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραδοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v