Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Απίθανο χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας, το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η σύμβαση για το risk management που έχει ο ΟΠΑΠ με την Intralot, εκτιμώντας παράλληλα ότι οι νομικής φύσεως ”κινήσεις” της τελευταίας δεν θα καθυστερήσουν τις διαδικασίες για τον διαγωνισμό της τεχνολογικής αναβάθμισης των τερματικών.

ΟΠΑΠ: Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη
Απίθανο χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας, το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η σύμβαση για το risk management που έχει ο ΟΠΑΠ με την Intralot, εκτιμώντας παράλληλα ότι οι νομικής φύσεως ”κινήσεις” της τελευταίας δεν θα καθυστερήσουν τις διαδικασίες για τον διαγωνισμό της τεχνολογικής αναβάθμισης.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, εξετάζονται τρόποι μόχλευσης του ισολογισμού και αναζητώνται επενδυτικές ευκαιρίες, υπογράμμισε ωστόσο τους νομικούς περιορισμούς που αντιμετωπίζει ο ΟΠΑΠ στη χρήση των πλεοναζόντων ρευστών διαθεσίμων του.

Σημείωσε ακόμα ότι η OPAP International διερευνά επενδυτικές ευκαιρίες εκτός των ελληνικών συνόρων, επισημαίνοντας ότι η Κύπρος αποτελεί αγορά ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, ενώ δήλωσε ότι ξένες εταιρίες στοιχηματισμού έχουν κάνει ενδιαφέρουσες προτάσεις στον Οργανισμό, οι οποίες εξετάζονται.

Τόνισε επίσης, ότι ο ΟΠΑΠ δεν θα λανσάρει το Bingo Lotto στην παρούσα φάση, καθώς εστιάζει την προσοχή του στα παιχνίδια Στοίχημα και Κίνο, ενώ για το τελευταίο ειδικότερα ”εκτίμησε” ότι δεν θα υπάρξει μια νέα διεύρυνση του ωραρίου διεξαγωγής.

Ο κ. Νειάδας πρόσθεσε επίσης ότι στόχος είναι το payout να διατηρηθεί κάτω από το 70% το 2007, σημειώνοντας ότι το ιδανικό θα ήταν να διαμορφωθεί στο 68%-69%, ενώ επισήμανε ότι επιθυμεί να κρατήσει το μέγεθος των ”εξόδων προβολής” σταθεροποιητικά το τρέχον έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v