Δομική: Η Συνατσάκη Ελένη πωλήτρια του 2,76%

Στο 2,963% από 5,733% κατήλθε το ποσοστό συμμετοχής της κας Συνατσάκη Μουσουράκη Ελένης στο μετοχικό κεφάλαιο της Δομική Κρήτης μετά τις πωλήσεις μετοχών στις οποίες προέβη στις 15 Μαρτίου 2007.

Δομική: Η Συνατσάκη Ελένη πωλήτρια του 2,76%
Στο 2,963% από 5,733% κατήλθε
το ποσοστό συμμετοχής της κας Συνατσάκη Μουσουράκη Ελένης στο μετοχικό κεφάλαιο της Δομική Κρήτης μετά τις πωλήσεις μετοχών στις οποίες προέβη στις 15 Μαρτίου 2007.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ”πακέτο” 448.000 μετοχών της Δομικής Κρήτης, που αντιστοιχούν στο 2,76% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, πέρασε μέσω του Χ.Α., στην τιμή των 2,38 ευρώ ανά μετοχή.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v