Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Με διευρυμένο ωράριο 10 καταστήματα

Δέκα υποκαταστήματα της Efg Eurobank κάνουν την αρχή στο μέτρο της απογευματινής εργασίας των τραπεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της νέας επιχειρησιακής σύμβασης που υπογράφηκε στις αρχές της εβδομάδας και με την εφαρμογή της αλλάζει σελίδα το σύνολο της αγοράς.

Eurobank: Με διευρυμένο ωράριο 10 καταστήματα
Δέκα υποκαταστήματα της Efg Eurobank κάνουν την αρχή στο μέτρο της απογευματινής εργασίας των τραπεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα.

Σύγκεκριμένα, οι περιοχές που θα εξυπηρετούνται με το νέο μέτρο θα είναι αυτές του Συντάγματος, του Κολωνακίου, του Φάρου Ψυχικού, της Κηφισιάς, της Γλυφάδας, του Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο), της Θεσσαλονίκης (οδός Τσιμισκή) και του Περιστερίου (πλατεία δημαρχείου), με τις αντίστοιχες μονάδες που βρίσκονται εκεί.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της νέας επιχειρησιακής σύμβασης που υπογράφηκε στις αρχές της εβδομάδας και με την εφαρμογή της αλλάζει σελίδα το σύνολο της αγοράς.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο, οι εργαζόμενοι σε αυτά τα υποκαταστήματα θα λαμβάνουν επιπλέον μπόνους κάθε μήνα (235 ευρώ οι υπεύθυνοι των καταστημάτων και 220 ευρώ οι απλοί εργαζόμενοι, χωρίς να συνυπολογίζονται οι όποιες υπερωρίες).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα απαιτείται προηγούμενα γραπτή συγκατάθεση των ίδιων των υπαλλήλων, οι οποίοι θα απασχολούνται με καθεστώς 35ωρου. Το νέο ωράριο προβλέπει λειτουργία μέχρι και τις 8 το βράδυ τις καθημερινές και το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v