Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Εξυπνη μέθοδος επιβράβευσης εργαζομένων

Μέθοδο επιβράβευσης της παραγωγικότητας των εργαζομένων εφαρμόζει η Marfin Popular Bank, θέτοντας σε εφαρμογή το ”Bonus Scheme”. Βάσει του οποίου το 40% των υπαλλήλων του ομίλου θα μοιραστεί το 2007 το ποσό των 17 εκ. ευρώ, ανάλογα με την απόδοσή του.

MPB: Εξυπνη μέθοδος επιβράβευσης εργαζομένων
Μέθοδο επιβράβευσης της παραγωγικότητας των εργαζομένων εφαρμόζει η Marfin Popular Bank, θέτοντας σε εφαρμογή το ”Bonus Scheme”. Βάσει αυτού, και με γνώμονα τις ενδείξεις των αποτελεσμάτων του 2007, το 40% των υπαλλήλων του ομίλου θα μοιραστεί 17 εκ. ευρώ, ανάλογα με την απόδοσή του.

Το Bonus Scheme περιλαμβάνει πέντε επιμέρους προγράμματα επιβράβευσης: το Exceptional Bonus Fund (EBF), Cash Bonus Scheme, το Normal Bonus Fund (NBF), το Exceptional Bonus Fund (EBF) και το Share Options Scheme.

Το bonus θα δοθεί στο τέλος του έτους ανέφερε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος. ”Κεντρική προτεραιότητα μας είναι το ανθρωπινό δυναμικό και παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε δεν μπορούν να υλοποιηθούν από τη μία μέρα στην άλλη, προχωρούμε με ταχύτητα και αποφασιστικότητα για να τις υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι την πρώτη χρονιά που θα τρέξουν οι πιο πάνω θεσμοί θα παρουσιαστούν προβλήματα και πιθανές αδικίες. Στόχος μας είναι να διορθώσουμε άμεσα οποιαδήποτε προβλήματα / αδυναμίες προκύψουν αξιοποιώντας και την επιτροπή αξιοκρατίας”, είπε.

Εξάλλου, την κίνηση της Marfin Popular Bank να προχωρήσει σε εσωτερική Επιτροπή Αξιοκρατίας χαιρέτισε η κυπριακή ΕΤΥΚ, επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωσή της πως 17 υπάλληλοι της τράπεζας δικαιώθηκαν, αφού είχαν καταθέσει ένσταση σχετικά με την εξέλιξή τους.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της ΕΤΥΚ, οι υπάλληλοι της τράπεζας που δικαιώθηκαν προήχθησαν, μολονότι οι θέσεις ήταν ήδη συμπληρωμένες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v