Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: 8 ”ναι” από εναλλακτικούς για συνεγκατάσταση

Οκτώ τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και συγκεκριμένα οι εταιρίες ΤΙΜ, Vivodi, Tellas, HOL, Forthnet, NetONE, Voice Net και On Telecoms έχουν υπογράψει τη σύμβαση με τον ΟΤΕ για τη φυσική συνεγκατάστασή τους στα κέντρα του Οργανισμού.

ΟΤΕ: 8 ”ναι” από εναλλακτικούς για συνεγκατάσταση
Οκτώ τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι έχουν υπογράψει τη σύμβαση με τον ΟΤΕ για τη φυσική συνεγκατάστασή τους στα κέντρα του Οργανισμού.

Πρόκειται για τις εταιρίες ΤΙΜ, Vivodi, Tellas, HOL, Forthnet, NetONE, Voice Net και On Telecoms.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΙΜ έχει ζητήσει φυσική συνεγκατάσταση σε 1 κέντρο, η Vivodi σε 17, η Tellas σε 74, η HOL σε 72, η Forthnet σε 110, η NetOne σε 8, η Voice Net σε 3 και η ΟΝ Telecoms σε 21.

Για τοn σκοπό αυτό οι πάροχοι έχουν καταβάλει εγγυητικές επιστολές συνολικού ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Ο ΟΤΕ έχει ήδη υπογράψει τη σύμβαση με την κατασκευαστική εταιρία Παντεχνική για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που αφορά στη διαμόρφωση χώρων φυσικής συνεγκατάστασης τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε 112 τηλεπικοινωνιακά κέντρα του πανελλαδικά, συνολικού προϋπολογισμού 19,85 εκατ. ευρώ, για να εγκατασταθεί ο εξοπλισμός των τηλεπικοινωνιακών παρόχων.

Ο ρυθμός παράδοσης θα είναι 15 χώροι φυσικής συνεγκατάστασης ανά μήνα, τους οποίους ο ΟΤΕ με τη σειρά του θα παραδίδει προς χρήση στους εναλλακτικούς παρόχους, που έχουν δεσμευτεί να παραλάβουν τα αντίστοιχα κέντρα αφού καταβάλουν το κόστος που αναλογεί.

Λ. Καλαμαρά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v