Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Leasing: Διανομή μερίσματος 0,17 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος ποσού 0,17 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Alpha Leasing που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου. Στις 16 Μαρτίου πραγματοποιείται η αποκοπή μερίσματος.

Alpha Leasing: Διανομή μερίσματος 0,17 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος ποσού 0,17 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της Alpha Leasing που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου.

Δικαιούχοι εισπράξεως του μερίσματος είναι οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδριάσεως του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 15ης Μαρτίου 2007.

Από την 16η Μαρτίου 2007 οι μετοχές της Εταιρίας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος.

Ως ημερομηνία ενάρξεως πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η 26η Μαρτίου 2007.

Επιπλέον, ενεκρίθη η απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ορκωτών ελεγκτών λογιστών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής χρήσεως του έτους 2006.

Ακόμα, εξελέγησαν δύο ορκωτοί ελεγκτές λογιστές, ένας τακτικός ο κ. Βασίλειος Λουμιώτης και ένας αναπληρωματικός ο κ. Ιωάννης Μανώλης, για τη διαχειριστική χρήση του έτους 2007 από την εταιρία Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Α.Ε. και ενεκρίθη η αμοιβή τους.



Επιπρόσθετα, ενεκρίθη η αμοιβή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και η χορήγηση αδείας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και της γενικής διευθύνσεως ή και σε διευθυντές να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιριών του ομίλου που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v