Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Intralot για 1 έτος το Στοίχημα στην Τουρκία

Ξεκινάει και πάλι ο στοιχηματισμός σε αθλητικές ομάδες στην Τουρκία μετά τη διακοπή του την 1η Μαρτίου, ως αποτέλεσμα της δικαστικής απόφασης από το Ανώτατο Δικαστήριο της Άγκυρας. Ο στοιχηματισμός θα λειτουργήσει σε προσωρινή βάση (διάρκεια ενός έτους) από τον ίδιο ανάδοχο (Inteltek, στην οποία συμμετέχει η Intralot κατά 45%).

Στην Intralot για 1 έτος το Στοίχημα στην Τουρκία
Ξεκινάει και πάλι ο στοιχηματισμός σε αθλητικές ομάδες στην Τουρκία μετά τη διακοπή του την 1η Μαρτίου, ως αποτέλεσμα της δικαστικής απόφασης από το Ανώτατο Δικαστήριο της Άγκυρας.

Ο στοιχηματισμός θα λειτουργήσει σε προσωρινή βάση (διάρκεια ενός έτους) από τον ίδιο ανάδοχο (Inteltek, στην οποία συμμετέχει η Intralot κατά 45%).

Στο μεταξύ ο οργανισμός στοιχημάτων Spor Toto θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν όλοι οι μεγάλοι ξένοι οίκοι του χώρου.

Η μονοετής ανάθεση στην Inteltek της επαναλειτουργίας του Στοιχήματος, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί αύριο (10 π.μ.) στην Τουρκία έχοντας ακολουθήσει ένα πρωτότυπο για τα δυτικά δεδομένα μοντέλο: Η προκήρυξη (RFP) απεστάλη χθες το απόγευμα σε τρεις ενδιαφερομένους, την Inteltek, τη Scientific Games και την Gtech, με προθεσμία υποβολής προσφορών… σήμερα το απόγευμα (5 μ.μ.)! Ως εκ τούτου, ουδείς πλην της Inteltek θα μπορούσε να συμμετάσχει.

Η επανεκκίνηση του Στοιχήματος (μετά την τυπική έγκριση από το Ανώτατο Δικαστήριο) αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, οι όροι του προσωρινού συμβολαίου μεταξύ Spor Toto και Inteltek αναμένεται να διαφοροποιηθούν από αυτούς που ίσχυαν στο πολυετές συμβόλαιο το οποίο καταργήθηκε από τη δικαστική απόφαση της Άγκυρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v