Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ACN (Altec): Εργο για τον όμιλο Marfin

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διασύνδεσης Virtual Private Network (VPN) των εταιριών του ομίλου Marfin, παρέχοντας τη δυνατότητα ασφαλούς και άμεσης επικοινωνίας, ανέλαβε η ACN, εταιρία του ομίλου ΑLTEC.

ACN (Altec): Εργο για τον όμιλο Marfin
Την υλοποίηση του Virtual Private Network (VPN) του ομίλου Marfin, ανέλαβε η ΑCN, εταιρία του ομίλου ALTEC. Συγκεκριμένα η ACN ανέλαβε το σχεδιασμό και υλοποίηση της διασύνδεσης των υποκαταστημάτων των εταιριών του ομίλου Marfin. H σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή υποδομή της A.C.N. προσφέρει:

* Πανελλαδική παρουσία με κόμβους που καλύπτουν το σύνολο της χώρας.

* Εξειδικευμένα πρωτόκολλα MPLS, IP VPN και Frame Relay.

* Δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης και επέκτασης του δικτύου.

* Εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη.

* Πλήρη διαχείριση και remote management του δικτύου.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι εταιρίες του ομίλου που εξυπηρετούνται από το VPN είναι: Marfin Bank, Marfin Ελληνική ΑΧΕΠΕΥ, Marfin Classic και Marfin ΑΕΔΑΚ. Η δυναμική ανάπτυξη του ομίλου Marfin απαιτεί την ασφαλή και άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά data centers των εταιριών, την υψηλή ταχύτητα πρόσβασης στο Internet καθώς και τη δυνατότητα των συνεργαζόμενων ΑΕΛΔΕ να επικοινωνούν με το σύστημα λήψης και διαβίβασης εντολών της Marfin ΑΧΕΠΕΥ.

Τα Virtual Private Networks της Marfin Βank και της Marfin Ελληνικής ΑΧΕΠΕΥ, περιλαμβάνoυν δύο κεντρικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στα κεντρικά γραφεία τους, συνδέσεις 128 Kbps έως 512 Kbps για τα αντίστοιχα υποκαταστήματα, σύνδεση στο Internet ταχύτητας 2 Mbps και ειδικό εξοπλισμό ISDN Backup ώστε να αποκαθιστά άμεσα κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στις γραμμές σύνδεσης.

Ο σχεδιασμός του VPN του oμίλου Marfin βασίσθηκε στο πρωτόκολλο Frame Relay που υποστηρίζει η ACN και δίνει εγγυημένη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των υποκαταστημάτων.

Η ACN, μέλος του ομίλου ALTEC, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Internet και Τηλεπικοινωνιών με περισσότερους από 55 τηλεπικοινωνιακούς κόμβους σε όλη την Ελλάδα ενώ το δίκτυο της υποστηρίζει πάνω από 60,000 dialup συνδρομητές και 100 μεγάλες επιχειρήσεις με μισθωμένες γραμμές και ιδεατά ιδιωτικά δίκτυα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v