Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Leasing: Παύση διαπραγμάτευσης από 29/3

Την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 8 Μαρτίου του αιτήματος της Alpha Bank για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπόλοιπων μετοχών της εταιρίας Alpha Leasing. Παράλληλα όρισε ως ημέρα παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007.

Alpha Leasing: Παύση διαπραγμάτευσης από 29/3
Την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις 8 Μαρτίου του αιτήματος της Alpha Bank για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπόλοιπων μετοχών της εταιρίας Alpha Leasing.

Eιδικότερα, όρισε ως ημέρα παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007.

Διευκρινίζεται ότι τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα είναι η Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007.



Σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης, ο προτείνων θα καταβάλει τίμημα τοις μετρητοίς ύψους 6,50 ευρώ ανά εξαγοραζόμενη μετοχή της εταιρίας (το τίμημα) από το οποίο (τίμημα) δεν θα αφαιρεθούν τα στον κανονισμό εκκαθαρίσεως προβλεπόμενα δικαιώματα υπέρ του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (νυν ΕΧΑΕ), που σήμερα ανέρχονται σε ποσοστό 0,08% επί της αξίας της συναλλαγής:

(α) Στην εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (η ΕΧΑΕ), καθολικού διαδόχου της εταιρίας Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε., προκειμένου εκείνη με τη σειρά της να πιστώσει τους σχετικούς λογαριασμούς χρηματικής εκκαθάρισης των χειριστών, για εκείνους τους δικαιούχους μετόχους της εταιρίας που έχουν παράσχει στους χειριστές τους σχετική εξουσιοδότηση εισπράξεως του αναλογούντος τιμήματος, και



(β) Στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ εκείνων των δικαιούχων μετόχων της εταιρίας που δεν έχουν εξουσιοδοτήσει σχετικά τους χειριστές τους.

Η καταβολή του τιμήματος θα πραγματοποιηθεί τρεις (3) εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα πραγματοποιηθούν κατά την τελευταία ημέρα διαπραγματεύσεως των μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v