Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Με πρωτοφανή παρουσία του 60% σήμερα η Γ.Σ.

Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή που αναμένεται να προσεγγίσει το πρωτοφανές ποσοστό του 60% του μετοχικού κεφαλαίου ξεκινά σήμερα στις 5:00 το απόγευμα η γενική συνέλευση της Marfin Popular Bank, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Α. Βγενόπουλος αναμένεται, μεταξύ άλλων, να δώσει το στίγμα των επόμενων κινήσεων του ομίλου.

MPB: Με πρωτοφανή παρουσία του 60% σήμερα η Γ.Σ.
Με συμμετοχή μετόχων που σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίξει το πρωτοφανές ποσοστό του 60% του μετοχικού κεφαλαίου ξεκινά στις 5:00 το απόγευμα η γενική συνέλευση της Marfin Popular Bank η οποία αναμένεται να εγκρίνει αποφάσεις σχετικές με τις συνενώσεις και τους μετόχους μειοψηφίας των εταιριών Λαϊκή Ελλάδος, Εγνατία και Μarfin F.G., ενώ κατόπιν της συμφωνίας με την Πειραιώς και των πρόσφατων δηλώσεων Βγενόπουλου δεν πρόκειται να προωθηθούν αποφάσεις για την κατάθεση δημοσίων προτάσεων.

Ως εκ τούτου, η αυξημένη συμμετοχή που συνεπάγεται ιδιαίτερα ενισχυμένη παρουσία των μικρομετόχων (οι περισσότεροι εξ αυτών είναι και μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου στην οποία η MPB κατέχει πλέον πάνω από 8%) με πληρεξούσια προς τη διοίκηση ερμηνεύεται ως υποστήριξη των μέχρι τώρα ενεργειών του διοικητικού συμβουλίου και των στόχων που έχει θέσει.

Ο κ. Βγενόπουλος αναμένεται να αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την Πειραιώς αλλά και στη συμμετοχή του ομίλου στην Τράπεζα Κύπρου, δίνοντας το στίγμα των επόμενων κινήσεων του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v