Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Επέκταση συνεργασίας με λοταρία ΗΠΑ

Σε επέκταση της συνεργασίας της με την Λοταρία της Νεμπράσκας, προχώρησε η Intralot, καθώς μία νέα της υπηρεσία θα προσφέρεται στο δίκτυο πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών για λογαριασμό της Λοταρίας της πρώτης.

Intralot:Επέκταση συνεργασίας με λοταρία ΗΠΑ
Σε επέκταση της συνεργασίας της με την Λοταρία της Νεμπράσκας, προχώρησε η Intralot, καθώς μία νέα της υπηρεσία θα προσφέρεται στο δίκτυο πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών για λογαριασμό της Λοταρίας της πρώτης.

Εφεξής, τα στιγμιαία λαχεία της Λοταρίας θα επικυρώνονται από τα τερματικά της Intralot που έχουν εγκατασταθεί ως μέρος του νέου συστήματος που προμήθευσε η εταιρία στην αμερικάνικη λοταρία.

Μέχρι πρόσφατα, τα στιγμιαία λαχεία ήταν το μοναδικό παιχνίδι για το οποίο οι πράκτορες έκαναν χρήση άλλου τερματικού για την επικύρωσή τους.

Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα των τερματικών που έχει εγκαταστήσει η Intralot για τα παιχνίδια τύπου Λόττο και για τα στιγμιαία λαχεία, εξοικονομείται χρόνος και ενέργεια των πρακτόρων για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των παικτών της Πολιτείας της Νεμπράσκα. Οι αναφορές επικύρωσης και πωλήσεων και για τις δύο κατηγορίες παιχνιδιών θα εμφανίζονται και θα εκτυπώνονται από τα τερματικά CORONIS, τεχνολογίας touch-screen.

Μέχρι σήμερα, για να επικυρωθούν τα στιγμιαία λαχεία γινόταν σύνδεση με το κεντρικό σύστημα μέσω επίγειας, dial-up γραμμής, ενώ με τη λύση που προσφέρει η Intralot θα χρησιμοποιείται η δορυφορική σύνδεση που διατίθεται για την επικύρωση των παιχνιδιών τύπου Λόττο.

Η επικύρωση των στιγμιαίων λαχείων θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που θα ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χρόνο εξυπηρέτησης των παικτών αλλά και τον φυσικό χώρο που απαιτούσε ένα επιπλέον μηχάνημα στον πάγκο του πρακτορείου.

Ο Διευθυντής της Λοταρίας της Νεμπράσκα, κος Jim Haynes δήλωσε: ”Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη νέα προσθήκη στο έργο που υλοποιεί η Intralot για λογαριασμό μας. Η αλλαγή αυτή είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας της Λοταρίας και των προμηθευτών μας, που συνήθως ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Πιστεύουμε ότι με αυτή τη νέα πρακτική όχι μόνο θα εξυπηρετηθούν στο μέγιστο βαθμό τα υπάρχοντα πρακτορεία του δικτύου μας, αλλά και θα λειτουργήσει δελεαστικά και για τους δυνητικούς συνεργάτες μας.

Όλα τα παραπάνω θα ωφελήσουν την ανάπτυξη του δικτύου μας και κατ’’ επέκταση της Λοταρίας μας, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να συμβάλλουμε με ακόμη περισσότερους πόρους στα έργα κοινής ωφελείας της Πολιτείας της Νεμπράσκα”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot, κ. Kωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: ”Η νέα αυτή παράμετρος στο έργο μας για τη Λοταρία της Νεμπράσκα, ενισχύει την ήδη υποδειγματική μεταξύ μας συνεργασία”.

Ο κος Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής Intralot USA, είπε: ”Η ανοιχτή αρχιτεκτονική του συστήματος LOTOS της Intralot μας επιτρέπει να συνδέουμε μ’’ αυτό οποιοδήποτε σύστημα ή εξοπλισμό τρίτου προμηθευτή. Η νέα αυτή υπηρεσία που προσφέρουμε στη Λοταρία της Νεμπράσκα μας δίνει την ευκαιρία να επεκταθούμε στα έργα που αφορούν τα στιγμιαία λαχεία στην αγορά της βορείου Αμερικής. Είμαστε ευτυχείς που θα βοηθήσουμε τη Λοταρία της Νεμπράσκα να παρέχει ανώτερες ποιοτικά υπηρεσίες στους πελάτες της και στους παίκτες της Πολιτείας, με στόχο την απόδοση περισσότερων πόρων για το ευρύτερο καλό της τοπικής κοινωνίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v