Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Κερδίζει” οριστικά τη Ν. Αφρική

Επανέρχεται η ηρεμία στα ανώτερα κλιμάκια της Intralot αναφορικά με το ”μέτωπο” της Ν. Αφρικής. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του Εθνικού Συμβουλίου Λοταρίας της Ν. Αφρικής δεν φαίνεται –εκτός απροόπτου- να ανατρέπεται η ανάθεση της λοταρίας στην κοινοπραξία όπου συμμετέχει και η ελληνική εταιρία και η ημερομηνία έναρξής της παραμένει η 1η Απριλίου.

Intralot: ”Κερδίζει” οριστικά τη Ν. Αφρική
Επανέρχεται η ηρεμία στα ανώτερα κλιμάκια της Intralot αναφορικά με το ”μέτωπο” της Ν. Αφρικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr την περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας με ανακοίνωσή του ”συμμορφώνεται” με τις απαιτήσεις της δικαστικής απόφασης Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πραιτόρια (5 Μαρτίου 2007) όπου διατασσόταν να επανεξεταστούν οι μετοχικές συνθέσεις των διαγωνισθέντων για την Εθνική Λοταρία της Ν. Αφρικής, μεταξύ των οποίων η επικρατήσασα κοινοπραξία της Gidani (στην οποία συμμετέχει η Intralot) και η επιλαχούσα κοινοπραξία της Uthingo.

Η έναρξη της λειτουργίας της εθνικής λοταρίας με τον νέο ανάδοχο (την Uthingo) είχε προγραμματιστεί για την 1η Απριλίου.

Η ανακοίνωση του υπουργού Εμπορίου την Παρασκευή στην ουσία εξαντλούσε τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση με τη δέσμευση της ταχείας επανεξέτασης των μετοχολογίων των αρχικών τεσσάρων υποψηφίων αναδόχων.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του Εθνικού Συμβουλίου Λοταρίας της Ν. Αφρικής (που δημοσιοποιήθηκαν χθες Κυριακή στις τοπικές εφημερίδες) δεν φαίνεται –εκτός απροόπτου- να ανατρέπεται η ανάθεση της λοταρίας στην κοινοπραξία όπου συμμετέχει και η ελληνική εταιρία και η ημερομηνία έναρξής της παραμένει η 1η Απριλίου.

Ο υπουργός Εμπορίου έχει θέσει ως προθεσμία την ερχόμενη Παρασκευή 16 Μαρτίου στις εταιρίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για να απαντήσουν για τυχόν αλλαγές από τις αρχικές συνθέσεις των μετοχολογίων τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v