Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: ”Εξωτερικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα”

Να αποφεύγουν τις εκτεταμένες εξωτερικές επεμβάσεις που εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα της Επιχείρησης κάλεσε το προσωπικό και τα στελέχη της ΔΕΗ ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Τ. Αθανασόπουλος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις, ειδικώς σε θέματα προσωπικού, το οποίο και καλεί ”να τις αρνείται ευγενικά”.

ΔΕΗ: ”Εξωτερικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα”
Να αποφεύγουν τις εκτεταμένες εξωτερικές επεμβάσεις που εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα της Επιχείρησης κάλεσε το προσωπικό και τα στελέχη της ΔΕΗ ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Τ. Αθανασόπουλος.

Αναφερόμενος εκτενώς στις πρώτες του εντυπώσεις από τη διοίκηση της Επιχείρησης, ο κ. Αθανασόπουλος αφήνει σαφείς αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις, ειδικώς σε θέματα προσωπικού, το οποίο και καλεί ”να τις αρνείται ευγενικά”.

Με εγκύκλιό του, την οποία έφερε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Δ. Πιπεργιάς (και η οποία δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”), ο κ. Αθανασόπουλος λέει, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: ”Στο περιορισμένο χρονικό διάστημα που είμαι μαζί σας, είχα τη δυνατότητα να αντιληφθώ την ύπαρξη εκτεταμένων εξωτερικών παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα, σε σημείο που να φαίνεται ότι σημαντικό μέρος του προσωπικού μας εμπιστεύεται περισσότερο τις εξωτερικές παρεμβάσεις”... ” παρά τις εσωτερικές διαδικασίες της Επιχείρησης”.

Ο ίδιος προσθέτει: ”Όπως αντιλαμβάνεστε, αποφάσεις για το προσωπικό και, κατά συνέπεια, για την Επιχείρησή μας δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται ως αποτέλεσμα εξωτερικών παρεμβάσεων.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να αρνούμεθα ευγενικά την οποιαδήποτε παρέμβαση” .... ”προκειμένου το ανθρώπινο δυναμικό μας να αποκτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη του στις διαδικασίες και στα στελέχη της Επιχείρησης και να γίνει ο κινητήριος μοχλός στην προσπάθεια που καταβάλλει η εταιρία μας για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη”, καταλήγει ο κ. Αθανασόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v