Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

T. Austria:”Αισιοδοξεί” για αγορά ποσοστού σε ΟΤΕ

H Telekom Austria πιστεύει ότι έχει ουσιαστικές πιθανότητες να εξαγοράσει ποσοστό στον ΟΤΕ και ελπίζει να έχει λεπτομέρειες για την διαδικασία πώλησης του ποσοστού του οργανισμού σε μία ή δύο εβδομάδες.

T. Austria:”Αισιοδοξεί” για αγορά ποσοστού σε ΟΤΕ
H Telekom Austria πιστεύει ότι έχει ουσιαστικές πιθανότητες να εξαγοράσει ποσοστό στον ΟΤΕ και ελπίζει να έχει λεπτομέρειες για την διαδικασία πώλησης του ποσοστού του οργανισμού σε μία ή δύο εβδομάδες, μεταδίδει το Reuters.

Σε παρουσίαση σε επενδυτές την Τετάρτη στο Λονδίνο, ο διευθύνων σύμβουλος της Telekom Austria Boris Nemsic είπε: ”Δεν νομίζω ότι έχουμε χάσει κάτι μέχρι στιγμής”.

”Φυσικά, η επόμενη κίνηση είναι του πωλητή, της ελληνικής κυβέρνησης. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μία βιώσιμη ιδέα”.

Πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς να πεί αν η εξαγορά ποσοστού του ΟΤΕ θα περιόριζε τον στρατηγικό επενδυτή του ΟΤΕ σε ένα μειοψηφικό ποσοστό, χωρίς τη δυνατότητα να αποκτήσει πλήρη έλεγχο.

”Αυτό είναι ακριβώς αυτό που δεν γνωρίζουμε τώρα”, είπε. ”Είναι, βέβαια, μία εκδοχή που θα πρέπει να συνυπολογιστεί, αλλά η πλευρά του πωλητή δεν το έχει αποκαλύψει αυτό”, πρόσθεσε.

”Τόσο ο ΟΤΕ όσο και εμείς είμαστε οι ηγέτες στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης και υπάρχει πραγματική αλληλεπικάλυψη στη Βουλγαρία”, είπε ο κ. Nemsic.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v