Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέλη Μαρτίου η προθεσμία για ΟΤΕ

Παράταση έως το τέλος του μήνα έλαβαν οι σύμβουλοι του ΟΤΕ προκειμένου για τη διερεύνηση ενδιαφέροντος από ευρωπαϊκούς ομίλους για τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με τον Οργανισμό. Στο προσκήνιο πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο διάθεσης πακέτου μετοχών της τάξεως του 15%-20%, με accelerated book building, στον βαθμό που δεν υπάρξει τελικό και αξιόλογο ενδιαφέρον για στρατηγική συμμαχία.

Τέλη Μαρτίου η προθεσμία για ΟΤΕ
Παράταση έως το τέλος του μήνα έλαβαν οι σύμβουλοι του ΟΤΕ προκειμένου για τη διερεύνηση ενδιαφέροντος από ευρωπαϊκούς ομίλους για τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με τον Οργανισμό.

Αρχικά η προθεσμία έληγε στο τέλος του Φεβρουαρίου.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας σχολίαζαν σήμερα ότι ”αυτό το ”παιχνίδι” θέλει υπομονή, δεν μπορείς να ανοίξεις απευθείας όλα σου τα χαρτιά”.

Στο προσκήνιο πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο διάθεσης πακέτου μετοχών της τάξεως του 15%-20%, με accelerated book building, στον βαθμό που δεν υπάρξει τελικό και αξιόλογο ενδιαφέρον για στρατηγική συμμαχία.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας σημειώνουν επίσης πως η ηγεσία του δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση της στρατηγικής συμμαχίας, προσθέτοντας πως είναι θέμα ενδιαφέροντος αλλά και όρων.

Έλενα Λάσκαρη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v