Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Συνεργασία με Landmark για πολυκατάστημα

H Lamda Development ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου εμπορικής συνεργασίας με την υπό σύσταση εταιρία LANDMARK για τη δημιουργία μεγάλου καταστήματος-”άγκυρας” σε χώρο 10.000 τ.μ. περίπου, στο νέο εμπορικό κέντρο της LAMDA Development (πρώην IBC) συνολικής έκτασης περίπου 40.000 τ.μ.

Lamda: Συνεργασία με Landmark για πολυκατάστημα
H Lamda Development ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου εμπορικής συνεργασίας με την υπό σύσταση εταιρία LANDMARK για τη δημιουργία μεγάλου καταστήματος-”άγκυρας” σε χώρο 10.000 τ.μ. περίπου, στο νέο εμπορικό κέντρο της Lamda Development (πρώην IBC) συνολικής έκτασης περίπου 40.000 τ.μ.

Βασικοί μέτοχοι της εταιρίας LANDMARK θα είναι: ο κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, η Elmec Sport, η Picar και ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης.

Το κατάστημα-”άγκυρα” του νέου εμπορικού κέντρου θα περιλαμβάνει επώνυμα σήματα (brand names) υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας, πολυτελών οίκων μόδας που χαρακτηρίζονται για τις up-scale σειρές προϊόντων τους.

Η διαδικασία της εμπορικής αξιοποίησης των χώρων του νέου εμπορικού κέντρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν νέες εμπορικές συνεργασίες.

Επισημαίνεται ότι τα ποσοστά των βασικών μετόχων δεν έχουν μέχρι στιγμής οριστικοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v