Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Επιτυχής η διαχείριση του τζόγου σε Ταιβάν

Με επιτυχία εξυπηρέτησε το σύστημα της Intralot τις αυξημένες συναλλαγές που σημειώθηκαν στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ταιβάν κατά την εκεπί εορταστική περίοδο.

ΙΝΛΟΤ: Επιτυχής η διαχείριση του τζόγου σε Ταιβάν
Περισσότερα από 23 εκατομμύρια συναλλαγές στην Ταιβάν σε 4.700 σημεία πώλησης τυχερών παιχνιδιών της επικράτειας εξυπηρέτησε η Intralot από τις 17 έως τις 25 Φεβρουαρίου που διήρκεσε η εορταστική περίοδος στη χώρα, ενώ οι πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών ξεπέρασαν τα 62 εκατομμύρια ευρώ.

Η ελληνική εταικρία είναι ο νέος προμηθευτής τεχνολογίας του τοπικού διοργανωτή τυχερών παιχνιδιών Taiwan Lottery Company (TLC).

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσέφερε η INTRALOT στην TLC δεν είχαν αντίκτυπο μόνο στην καλή λειτουργία του συστήματος κατά την προαναφερθείσα περίοδο αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων ανά πρακτορείο κατά 20% περίπου σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια – γεγονός που έγινε αισθητό ακόμα και πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Οι μισοί από τους 4.700 πράκτορες – οι οποίοι μάλιστα είναι στο σύνολό τους Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες και έχουν λάβει αποκλειστική άδεια από το κράτος για να λειτουργούν πρακτορεία, έφτασαν ημερήσιο τζίρο μέχρι και άνω των 5.000 ευρώ, ενώ υπήρξε και πράκτορας που ξεπέρασε και τις 30.000 ευρώ.

Μόλις δύο μήνες από την έναρξη λειτουργίας του συστήματος της Intralot, νέα χαρακτηριστικά εμπλούτισαν το περιεχόμενο των υπαρχόντων παιχνιδιών ώστε 3 από αυτά να έχουν καθημερινές κληρώσεις. Ένας τυχερός κέρδισε το τζακπότ των 18 εκατομμυρίων ευρώ που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα στην ιστορία των τυχερών παιχνιδιών της χώρας.

Η επιτυχημένη λειτουργία του συστήματος της INTRALOT ήταν προδιαγεγραμμένη, αφού εγκαταστάθηκαν ταυτόχρονα 4.600 τερματικά σε αντίστοιχα σημεία, όταν ο προηγούμενος προμηθευτής της λοταρίας είχε ξεκινήσει με 3.000 τερματικά.

Σε δήλωσή του, ένας εκ των πρακτόρων της Ταϊβάν που σημείωσε ρεκόρ τζίρου, ανέφερε ότι οι πωλήσεις κατά την εορταστική περίοδο τριπλασιάστηκαν. Ο κος Tzeng πρόσθεσε πως μέσα σε 5 μέρες οι πωλήσεις αντιστοιχούσαν στο 50% του μέσου όρου του μήνα. ”Ο κόσμος συνωστιζόταν στο πρακτορείο μου για να παίξει. Χρειάστηκε να επιστρατεύσω επιπλέον βοήθεια για να μπορέσω να ανταποκριθώ στη ζήτηση του κόσμου. Πιστεύω πως βιώνουμε ένα ιστορικό υψηλό”.

Όπως λέει η εταιρία, η κα Ruu-Tian Chang, Πρόεδρος της Taiwan Lottery Company (TLC), δήλωσε: ”Με την έναρξη της Λοταρίας στις αρχές του χρόνου, η τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών ωφελείται τα μέγιστα από τη συνδυασμένη προσπάθεια που καταβάλλουν η INTRALOT, οι συνεργάτες και οι πράκτορες του δικτύου της TLC. Μεταξύ 17 και 25 Φεβρουαρίου, ο συνολικός τζίρος από τη διάθεση τυχερών παιχνιδιών ξεπέρασε τα 62 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 24 εκατομμύρια να προέρχονται αποκλειστικά από το τύπου Lotto παιχνίδι 6/49 – κάτι που αποτελεί άθλο στην ιστορία της αγοράς μας. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με την INTRALOT και η χρήση του νέου συστήματος που μας προμήθευσε, θα βοηθήσει τη Λοταρία να πετύχει τους στόχους της στο ακέραιο”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κος Κων/νος Αντωνόπουλος, δήλωσε : ”Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που προσφέραμε στην Ταϊβάν, μια ιδιαίτερα προηγμένη χώρα στον τομέα της τεχνολογίας, ένα πραγματικά άρτιο και ποιοτικό σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών. Είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία μας, η Λοταρία θα εμφανίσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικές, ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα στο έργο της Ταϊβάν, για την ευημερία της TLC, του δικτύου πωλήσεων, των παικτών αλλά και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v