Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΕΙΡ-ΚΥΠΡ

Εμπλοκή σημειώθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις συζητήσεις μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου.Από την Παρασκευή το πρωί οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν παγώσει το μεταξύ τους διάλογο.

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΕΙΡ-ΚΥΠΡ
Εμπλοκή σημειώθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις συζητήσεις μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της Τράπεζας Κύπρου.

Από την Παρασκευή το πρωί οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν παγώσει το μεταξύ τους διάλογο, καθώς λέγεται ότι δεν συμφωνούν στο περιεχόμενο μιας μεταξύ τους στρατηγικής συμμαχίας.

Η κυπριακή πλευρά (Tρ. Κύπρου) λέγεται ότι επιθυμεί συγχώνευση μεταξύ των δύο οργανισμών, με όρους όμως που δεν ανταποκρίνονται στα όσα είχε προτείνει παλαιότερα η πλευρά της Πειραιώς, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς φέρεται να αντιπροτείνει - εδώ και αρκετό καιρό κάποια ανταλλαγή πακέτων, πιθανώς και μετά από αμοιβαίες αυξήσεις κεφαλαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Μεγαλόνησο, η Τράπεζα Κύπρου ενδέχεται να προχωρήσει αύριο σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία θα διαψεύδει τα όσα γράφηκαν σχετικά στον Τύπο του Σαββατοκύριακου.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v