Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εurobank: Υποκατάστημα τον Ιούνιο στη Λευκωσία

Με στόχο την οργανική ανάπτυξη στην Κύπρο, η Eurobank ξεκινά, αρχικά, τις εργασίες της στην εγχώρια αγορά με το άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στη Λευκωσία τον Ιούνιο. Σήμερα η διευθυντική ομάδα της ελλαδικής τράπεζας, με επικεφαλής τον αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της, Νικόλα Καραμούζη, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με τα σχέδια που έχει η συγκεκριμένη τράπεζα για επέκτασή της στην Κύπρο.

Εurobank: Υποκατάστημα τον Ιούνιο στη Λευκωσία
Με στόχο την οργανική ανάπτυξη στην Κύπρο, η Eurobank ξεκινά, αρχικά, τις εργασίες της στην εγχώρια αγορά με το άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στη Λευκωσία τον Ιούνιο, μεταδίδει το site stockwatch.

Σήμερα η διευθυντική ομάδα της ελλαδικής τράπεζας, με επικεφαλής τον αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της, Νικόλαο Καραμούζη, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με τα σχέδια που έχει η συγκεκριμένη τράπεζα για επέκτασή της στην Κύπρο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, που είχε διάρκεια περίπου μία ώρα, ο κ. Καραμούζης εξήγησε ότι ο λόγος που επέλεξαν την κυπριακή αγορά, έγκειται στο ότι είναι μια ανταγωνιστική αγορά με πολύ καλό χρηματοοικονομικό και χρηματοπιστωτικό τομέα.

”Μετά την επέκταση μας στα Βαλκάνια, κρίναμε ότι έφθασε η ώρα να επεκτείνουμε και τις εργασίες μας στην Κύπρο”, σημείωσε.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το πρωτάθλημα του ανταγωνισμού στο χρηματοπιστωτικό τομέα της Κύπρου, σε συνδυασμό με τα μεγάλα μερίδια αγοράς που κατέχουν Τράπεζα Κύπρου και ΜPB, ο κ. Καραμούζης εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι υπηρεσίες και τα ανταγωνιστικά προϊόντα που θα προσφέρουν θα εκτιμηθούν από τους πελάτες τους.

”Έχουμε τα δικά μας σχέδια και στρατηγική, τα οποία θα δείτε σε βάθος χρόνου. Δεν είμαστε ”μικρός παίκτης” και έχουμε μεγάλες δυνατότητες”, τόνισε, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχολιάζοντας το κατά πόσον, μακροπρόθεσμα, η Ευrobank θα αναζητήσει συνεργασία με άλλη κυπριακή τράπεζα, ο κ. Καραμούζης τοποθετήθηκε αρνητικά, υπογραμμίζοντας ότι θα ακολουθήσουν το δρόμο της αυτόνομης οργανικής ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v