Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Συνεργασία με Kingston Technology

H Info-Quest ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Kingston Technology, για τη διάθεση των προϊόντων της αμερικάνικης εταιρίας στην ελληνική αγορά. Η Kingston είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής μνημών στον κόσμο, με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 16% και κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα $3.0 billion.

Info-Quest: Συνεργασία με Kingston Technology
H Info-Quest ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Kingston Technology, για τη διάθεση των προϊόντων της αμερικάνικης εταιρίας στην ελληνική αγορά.

Η Kingston είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής μνημών στον κόσμο, με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 16% και κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα $3.0 billion.

Ξεκινώντας το 1987 με ένα μόνο προϊόν, σήμερα η εταιρία διαθέτει σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 2.000 είδη μνημών, υποστηρίζοντας σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιεί μνήμη, από τους προσωπικούς υπολογιστές, τους servers και τους εκτυπωτές, μέχρι τα MP3 players, τις ψηφιακές κάμερες, τα PDAs και τα κινητά τηλέφωνα.

Με απόλυτη εξειδίκευση την παραγωγή μνημών, η Kingston έχει επιτύχει τα προϊόντα της να είναι συνώνυμα της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας και το brand Kingston να είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα από τους χρήστες ηλεκτρονικών σε όλο τον κόσμο.

Στην Info-Quest και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, είναι διαθέσιμο το σύνολο των προϊόντων της Kingston, που περιλαμβάνει μνήμες για υπολογιστές (Kingston memory modules), flash memories, μνήμες για multimedia προϊόντα, καθώς και μνήμες για πολυεθνικά PCs (IBM branded, HP branded, κ.α. ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v