Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Αναβάθμιση” των πρακτορείων ξεκινά ο ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει την αναβάθμιση της εικόνας του εκτεταμένου δικτύου πρακτορείων του στην Ελλάδα αργότερα φέτος σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους παίκτες είπε η εταιρία την Πέμπτη. Παράλληλα πρόσθεσε ότι τα πρώτα ανακαινισμένα πρακτορεία θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι.

”Αναβάθμιση” των πρακτορείων ξεκινά ο ΟΠΑΠ
Ο ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει την αναβάθμιση της εικόνας του εκτεταμένου δικτύου πρακτορείων του στην Ελλάδα αργότερα φέτος σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους παίκτες είπε η εταιρία την Πέμπτη, μεταδίδει το Reuters.

”Το όραμά μας: Να φτιάξουμε στο καθένα ξεχωριστά πρακτορείο της χώρας έναν χώρο στον οποίο οι άνθρωποι να βλέπουν άνετα, να παίζουν ευχάριστα, να μένουν περισσότερο και να χαίρονται το παιχνίδι”, είπε στους δημοσιογράφους ο Σεραφείμ Λιάπης, πρόεδρος της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, θυγατρικής του ΟΠΑΠ.

Ο κ. Λιάπης πρόσθεσε ότι οι πράκτορες του ΟΠΑΠ, οι οποίοι λειτουργούν τα πρακτορεία, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανακαίνισης από τις 12 Μαρτίου.

Επίσης ανέφερε ότι τα πρώτα ανακαινισμένα πρακτορεία θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι. Το κόστος της αναβάθμισης θα κυμαίνεται μεταξύ 600 και 700 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v