Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Σοβαρές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με την έννοια της Εταιρικής Διακυβέρνησης, περίεργες μεταθέσεις προσωπικού και αναθέσεις καθηκόντων, πλημμέλειες στις προκηρύξεις έργων προσάπτουν στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ Γ. Σκόδρα τα δύο σωματεία εργαζομένων στην εταιρία, τα οποία κατέθεσαν μομφή κατά του τελευταίου ζητώντας την απομάκρυνσή του.

ΕΥΑΘ: Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Σοβαρές δυσλειτουργίες που σχετίζονται με την έννοια της Εταιρικής Διακυβέρνησης, περίεργες μεταθέσεις προσωπικού και αναθέσεις καθηκόντων, πλημμέλειες στις προκηρύξεις έργων, απευθείας αναθέσεις έργων, καθώς και διοικητική αδυναμία προσάπτουν στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ Γ. Σκόδρα τα δύο σωματεία εργαζομένων στην εταιρία, τα οποία κατέθεσαν μομφή κατά του τελευταίου ζητώντας την απομάκρυνσή του.

Η μομφή συζητήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ, το οποίο την έκανε αποδεκτή.

Αναλυτικότερα, τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ή οξύνθηκαν στην ΕΥΑΘ κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Σκόδρα, περιγράφονται στο έγγραφο της μομφής των εργαζομένων το οποίο παραθέτουμε στη συνέχεια αυτούσιο.

Εξάλλου, χθες έγινε γνωστή η τρίτη παραίτηση μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Ο Γρηγόρης Χαντές, πρώην δήμαρχος Χαλάστρας, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλους του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ, καταγγέλλοντας φαινόμενα διαπλοκής.

Η παραίτηση του κ. Χαντέ ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Αθ. Καλ.

* Δείτε στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” το πλήρες κείμενο του εγγράφου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v