Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα παραίτηση από το Δ.Σ. της ΕΥΑΘ

Ο Γρηγόρης Χαντές, πρώην δήμαρχος Χαλάστρας, υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος του δ.σ. της ΕΥΑΘ, καταγγέλλοντας φαινόμενα διαπλοκής. Η παραίτηση του κ. Χαντέ ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Νέα παραίτηση από το Δ.Σ. της ΕΥΑΘ
της Αθηνάς Καλαιτζόγλου

Και τρίτη παραίτηση μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Ο Γρηγόρης Χαντές, πρώην δήμαρχος Χαλάστρας, υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος του δ.σ. της ΕΥΑΘ, καταγγέλλοντας φαινόμενα διαπλοκής.

Η παραίτηση του κ. Χαντέ ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, πριν από λίγο, όπου συζητήθηκε η πρόταση μομφής που κατέθεσαν στις 15 Φεβρουαρίου τα δύο σωματεία εργαζομένων της εισηγμένης κατά του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Σκόδρα.

Στην 14σέλιδη πρόταση μομφής, που κοινοποιήθηκε και στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, τα δύο σωματεία αίρουν την εμπιστοσύνη τους από το πρόσωπο του διευθύνοντος συμβούλου, τον οποίο καταγγέλλουν για διοικητική αδυναμία, εσφαλμένες επιλογές συνεργατών, απαξίωση ικανών στελεχών της εταιρίας και για φαινόμενα διαπλοκής.

Όπως ανέφερε στο euro2day ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δημ. Βασιλειάδης, το διοικητικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου Στ. Καραμανλή, έκαναν αποδεκτή την πρόταση μομφής των εργαζομένων, υποστήριξαν, ωστόσο, ότι οι πρωτοβουλίες για την απομάκρυνση του κ. Σκόδρα εναπόκεινται στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης.

Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής, που φαίνεται να διαχωρίζει τη θέση του από τον κ. Σκόδρα, ανέφερε ότι θα επισκεφθεί αύριο τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, για να τον ενημερώσει για την κατάσταση που έχει περιέλθει η εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v