Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερυθρός Σταυρός: Τι λέει για σύμβαση με Δημόσιο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός γνωστοποιεί ότι στη συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του της 27/02/2007 εψήφισε και ενέκρινε την προταθείσα, επισήμως, από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης νέα σύμβαση που επρόκειτο να διέπει τις σχέσεις Ε.Ε.Σ. και Πολιτείας

Ερυθρός Σταυρός: Τι λέει για σύμβαση με Δημόσιο
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός γνωστοποιεί ότι στη συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του της 27/02/2007 εψήφισε και ενέκρινε την προταθείσα, επισήμως, από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης νέα σύμβαση που επρόκειτο να διέπει τις σχέσεις Ε.Ε.Σ. και Πολιτείας.

Σήμερα το πρωί μας ανακοινώθηκε ότι το Υπουργείο επανεξετάζει, προφανώς υπαναχωρώντας, βασικά σημεία της συμφωνίας μας.

Το υπαρκτό αυτό γεγονός ο Ε.Ε.Σ. διαβεβαιώνει ότι δεν το συνδυάζει ούτε με δημοσιεύματα για το μέλλον της τυχόν συνεργασίας με το ”Υγεία”, σχετικά προς το Ασκληπιείο της Βούλας, ούτε με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων του ”Ιατρικού Αθηνών” που αφορούν στην επιθυμία της εισηγμένης εταιρείας για την αγορά ή διαχείριση του Νοσοκομείου ”Ερρίκος Ντυνάν”.

Τα παραπάνω, ασφαλώς, αποτελούν σύμπτωση.

Το Σωματείο μας, όμως, σεβόμενο την ιστορία του, επιθυμεί, απλώς, να μη καθίσταται, άθελά του, μοχλός επιχειρηματικών επιδιώξεων και χρηματιστηριακών χειρισμών.

Τις απαιτήσεις του από την Πολιτεία νομιμοποιείται και θα τις διεκδικήσει με νόμιμα μέσα αφού κάθε διαπραγμάτευση και συμφωνία δεν απέδωσε χωρίς δική του υπαιτιότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v