Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Ανακηρύχθηκε ”Καλύτερη Τράπεζα”

Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2007 (”Best Developed Market Bank”), ανακηρύχθηκε η Eurobank EFG από το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Finance.

Eurobank:  Ανακηρύχθηκε ”Καλύτερη Τράπεζα”
Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2007 (”Best Developed Market Bank”), ανακηρύχθηκε η Eurobank EFG από το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Finance.

Η διάκριση αυτή που αφορά χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς αναπτυγμένων χωρών, απονέμεται στις τράπεζες εκείνες που ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών τους και πέτυχαν πολύ σημαντικά αποτελέσματα θέτοντας παράλληλα τα θεμέλια για μελλοντικές επιτυχίες.

Για την αξιολόγηση εξετάστηκαν ποικίλα αντικειμενικά κριτήρια και ελήφθησαν υπόψιν οι απόψεις των αναλυτών, των οίκων αξιολόγησης, τραπεζικών συμβούλων και άλλων στελεχών του τραπεζικού κλάδου. Ανάμεσα σε αντικειμενικά κριτήρια ήταν η αύξηση του ενεργητικού, η κερδοφορία, η γεωγραφική επέκταση, οι νέες δραστηριότητες και η πρωτοπορία στον σχεδιασμό των προϊόντων.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο συνδυασμός των παραγόντων αυτών οδηγεί στην ανάδειξη των κορυφαίων τραπεζών οι οποίες μπορεί να μην είναι οι μεγαλύτερες, οι παλαιότερες ή οι πιο διαφοροποιημένες σε κάθε χώρα, αλλά είναι οι καλύτερες με τις οποίες διάφοροι οργανισμοί σε διεθνές επίπεδο, προτιμούν να συναλλάσσονται.

Ο πλήρης κατάλογος των τραπεζών που απέσπασαν τη διάκριση αυτή σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες θα δημοσιευθεί στο τεύχος Απριλίου του Global Finance.



Επίσης, η Eurobank EFG αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, ως η Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα (2007) στον τομέα του Private Banking από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney.

Και η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη σε διεθνές επίπεδο. Η βράβευση έγινε στο Λονδίνο και την Eurobank εκπροσώπησε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Τράπεζας και επικεφαλής του Private Banking κ. Δημήτρης–Ιωάννης Βερροιόπουλος.

Το Private Banking κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο μεταξύ ελληνικών αλλά και ξένων τραπεζών που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον χώρο του Private Banking και αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Αντανακλά την επιτυχημένη στρατηγική του Private Banking για την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στους ιδιώτες πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Στους πελάτες αυτούς, τα εξειδικευμένα στελέχη του Private Banking προσφέρουν ολοκληρωμένο φάσμα επενδυτικών επιλογών, ανοικτές προσβάσεις σε όλες τις διεθνείς αγορές, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, και διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v