Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Συμφωνία για εθελουσία 450 ατόμων

O OTE ανακοινώνει ότι σήμερα υπογράφηκε συλλογική σύμβαση εργασίας (αποχώρηση με κίνητρα) από την Διοίκηση της εταιρίας και την Διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ σύμφωνα με την οποία, στους υπαλλήλους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα άμεσης λήψης σύνταξης, δίνονται κίνητρα, προκειμένου να αποχωρήσουν άμεσα. Η σύμβαση αφορά περίπου 450 εργαζόμενους.

ΟΤΕ: Συμφωνία για εθελουσία 450 ατόμων
O OTE ανακοινώνει ότι σήμερα υπογράφηκε συλλογική σύμβαση εργασίας (αποχώρηση με κίνητρα) από την Διοίκηση της εταιρίας και την Διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ σύμφωνα με την οποία, στους υπαλλήλους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα άμεσης λήψης σύνταξης, δίνονται κίνητρα 5.000 έως 36.000 ευρώ, ανάλογα με τον υπολειπόμενο χρόνο υπηρεσίας τους μέχρι την ημερομηνία υποχρεωτικής αποχώρησής τους, προκειμένου να αποχωρήσουν άμεσα.

Η σύμβαση αφορά περίπου 450 εργαζόμενους. Οι αιτήσεις συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κατατίθενται στο διάστημα 1 έως 31 Μαρτίου 2007, ενώ η αποχώρηση των εργαζομένων που θα κάνουν χρήση του δικαιώματος θα αρχίσει στις 18 Απριλίου 2007 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους.

Σημειώνεται ότι προγράμματα αποχώρησης με κίνητρα εφαρμόζονται κάθε χρόνο στον ΟΤΕ από το έτος 1996, και δεν σχετίζονται με το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης εργαζομένων που υλοποιήθηκε το 2005-2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v