Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αύξηση κεφαλαίου λόγω stock option

Την τροποποίηση του προγράμματος stock option, την έγκριση των βασικών όρων της σύμβασης που θα υπογραφεί από τον ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ για διανομή λογαριασμών της εταιρίας και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 514.222,30 ευρώ από stock option, αποφάσισε στη σημερινή της έκτακτη γενική συνέλευση η Cosmote με απαρτία 72,28%.

Cosmote: Αύξηση κεφαλαίου λόγω stock option
Την τροποποίηση του προγράμματος stock option, την έγκριση των βασικών όρων της σύμβασης που θα υπογραφεί από τον ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ για διανομή λογαριασμών της εταιρίας και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από stock option, αποφάσισε στη σημερινή της έκτακτη γενική συνέλευση η Cosmote με απαρτία 72,28%.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την τροποποίηση και κωδικοποίηση του προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών, εκρίθηκαν:

(α) Η ένταξη στο Πρόγραμμα στελεχών του Ομίλου Γερμανός σε αντικατάσταση αντίστοιχου προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών της Γερμανός.

(β) Η περαιτέρω σύνδεση της απόδοσης του Προγράμματος με την επίτευξη από τα συμμετέχοντα στελέχη υψηλών εταιρικών και ατομικών στόχων.

(γ) Επιμέρους τροποποιήσεις και διευκρινίσεις όρων του Προγράμματος για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικότητάς του.

Επίσης, εγκρίθηκαν οι βασικοί όροι της σύμβασης που θα υπογραφεί με τον ΟΤΕ για το έργο της Εκτύπωσης, Εμφακέλωσης και Παράδοσης στα ΕΛΤΑ προς διανομή Λογαριασμών των Συνδρομητών της Cosmote.

Τέλος, εναρμονίστηκε η παρ. 1 του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας με την από 22.12.2006 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο σε υλοποίηση του εγκεκριμένου από τη γενική συνέλευση, προγράμματος παροχής δικαιώματος προαίρεσης, και αύξησε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας κατά ποσό 514.222,30 ευρώ, χωρίς αυτό να αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού της, με καταβολή μετρητών και την έκδοση 1.094.090 ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 0,47 ευρώ η κάθε μια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v