Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Τι απαντά για ΟΣΕ - Υδροπλάνα

Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των ΟΛΘ και ΟΣΕ αποτέλεσε την πρόθεση και την επιθυμία των δύο μερών για μελλοντική συνεργασία στον τομέα κατασκευής του Εμπορευματικού Κέντρου, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης επισημαίνει η ΟΛΘ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με ”προβλήματα” για κατασκευή Εμπορευματικού Κέντρου. Επίσης, η εταιρία συζητά για δρομολόγηση Υδροπλάνων εντός της λιμενικής ζώνης του λιμένος.

ΟΛΘ: Τι απαντά για ΟΣΕ - Υδροπλάνα
Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των ΟΛΘ και ΟΣΕ αποτέλεσε την πρόθεση και την επιθυμία των δύο μερών για μελλοντική συνεργασία στον τομέα κατασκευής του Εμπορευματικού Κέντρου, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης επισημαίνει η ΟΛΘ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με ”προβλήματα” για κατασκευή Εμπορευματικού Κέντρου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και δεδομένου του γενικότερου χαρακτήρα των Μνημονίων Συνεργασίας, ως ”άτυπων συμφωνιών” η ΟΛΘ δεν είχε προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι η ΟΛΘ εξακολουθεί να συνεργάζεται στενά με τον ΟΣΕ για την υλοποίηση των κοινών στόχων τους, για την ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών, καθώς και για την ανάπτυξη της περιοχής.

Παράλληλα η ΟΛΘ σχολιάζοντας δημοσιεύματα και αναφερόμενη σε δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας στην ΕΤ3 την 26/2/2007 σχετικά με τη δρομολόγηση Υδροπλάνων εντός της λιμενικής ζώνης του λιμένος, διευκρινίζει, ότι έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις της διοίκησης με την ενδιαφερόμενη εταιρία, όπου παρουσιάστηκαν οι απαιτήσεις και οι δυνατότητες λειτουργίας υδροπλάνων για την εξυπηρέτηση της επιβατικής κίνησης.

Η διοίκηση της ΟΛΘ θα μελετήσει τις προτάσεις της ενδιαφερόμενης εταιρίας και θα προβεί στους αναγκαίους σχεδιασμούς για τη λήψη τυχόν απόφασης από το ΔΣ της εταιρίας, οπότε και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v