Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Υπέγραψε για έργο με το CΕDEFOP

Στη Space Hellas ανέθεσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης ύστερα από διαγωνισμό, την προμήθεια λογισμικού ασφάλειας πληροφορικής αλλά και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξής του, για τέσσερα χρόνια.

Space: Υπέγραψε για έργο με το CΕDEFOP
Στη Space Hellas ανέθεσε το CEDEFOP ύστερα από διαγωνισμό, την προμήθεια λογισμικού ασφάλειας πληροφορικής αλλά και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξής του, για τέσσερα χρόνια.

Πιο αναλυτικά, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CΕDEFOP) με έδρα την Ελλάδα (συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη), υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια λογισμικού ασφάλειας πληροφορικής του οίκου Checkpoint.

Επιπρόσθετα, στην ίδια σύμβαση περιλαμβάνεται και η παροχή από τη Space Hellas υπηρεσιών migration, υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης αλλά και συμβουλευτικών υπηρεσιών για τα συστήματα Checkpoint.

Τέλος, την εξειδικευμένη εκπαίδευση του προσωπικού του CEDEFOP στις λύσεις ασφάλειας πληροφορικής της Checkpoint, θα αναλάβουν να ολοκληρώσουν οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της Space Hellas.

Η Space Hellas υποστηρίζει τους πελάτες της, λειτουργώντας ως System Integrator και Value Added Service Provider σε θέματα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχει υλοποιήσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλές εταιρίες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v