Διάκριση πελατών της SAS στα BITE Awards 2014

Οι συμμετοχές των δύο πελατών της SAS, της Υδρογείου Ασφαλιστικής και της Crédit Agricole Life Insurance βραβεύτηκαν για την υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων καταπολέμησης της απάτης και συμμόρφωσης με το SolvencyII αντίστοιχα.

Διάκριση πελατών της SAS στα BITE Awards 2014

H Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Crédit Agricole Life βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των BITE Awards για την υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων καταπολέμησης της απάτης και συμμόρφωσης με το SolvencyII αντίστοιχα.

Οι συμμετοχές των δύο πελατών της SAS, της Υδρογείου Ασφαλιστικής και της Crédit Agricole Life Insurance απέσπασαν τα βραβεία «Άριστη Επίδοση» και «Εξαιρετική Επίδοση» αντίστοιχα για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών τεχνολογίας που υποστηρίζουν την επιχειρηματική στρατηγική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η SAS διακρίθηκε διπλά αφού βραβεύτηκε ως προμηθευτής και για τα δύο διαφορετικά έργα που υλοποίησε στις δύο εταιρείες.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές για Συγκεκριμένους Κλάδους» για την υλοποίηση της λύσης SAS Fraud Framework for Insurance για την καταπολέμησης της ασφαλιστικής απάτης. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική είχε χειροπιαστά αποτελέσματα για τα οφέλη της τεχνολογικής καινοτομίας, κάτι που όπως φαίνεται αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνεργασία με τη SAS δεν ήταν τυχαία επιλογή καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία καταλογίζεται στις ισχυρές λύσεις της, με αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη για τους οργανισμούς, όχι μόνο στον ασφαλιστικό, αλλά σε πληθώρα κλάδων όπως τον τραπεζικό, το δημόσιο τομέα κ.λπ. Σημαντικοί οργανισμοί, όπως η παγκόσμια τράπεζα HSBC, πολλές ασφαλιστικές στην Ευρώπη και συγκεκριμένες Υπηρεσίες του δημόσιου τομέα σε Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο κ.ά. εμπιστεύονται τη SAS στην καταπολέμηση της απάτης.

Η Crédit Agricole Life Insurance διακρίθηκε στην κατηγορία «Governance, Risk & Compliance» για τη λύση SAS Risk Management for Insurance, που της επιτρέπει τη συμμόρφωση με το νέο κανονιστικό πλαίσιο Solvency II.

Η λύση επιτρέπει να προσδιορίζονται με ακρίβεια τα διαθέσιμα κεφάλαια που απαιτούνται, ώστε να μπορούν οι οργανισμοί να ανταπεξέλθουν σε οποιεσδήποτε ακραίες συνθήκες αγοράς, διασφαλίζοντας την οικονομική φερεγγυότητα και την προστασία των πελατών τους. Επιπλέον, βελτιστοποιείται σημαντικά η εταιρική διακυβέρνηση, η συνολική διαχείριση κινδύνων που συνδέονται με την επιχείρηση, η ποιότητα των δεδομένων και, βεβαίως, η διαδικασία παραγωγής αναφορών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η λύση της SAS σχετικά με τη διαχείριση κινδύνου έχει αναγνωριστεί πολλαπλές φορές ως ηγετική από ανεξάρτητους οργανισμούς όπως o διεθνής αναγνωρισμένος οίκος αξιολόγησης για διαχείριση κινδύνων Chartis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v