Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο σύστημα της Intralot η Λοταρία του Αϊντάχο

Η Λοταρία του Αϊντάχο και η INTRALOT ανακοινώνουν ότι η μετάβαση στο νέο κεντρικό σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.

Στο σύστημα της Intralot η Λοταρία του Αϊντάχο
Η Λοταρία του Αϊντάχο και η INTRALOT ανακοινώνουν ότι η μετάβαση στο νέο κεντρικό σύστημα διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί.

”Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ομαλή μετάβαση στο νέο σύστημα”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Λοταρίας του Αϊντάχο, κος Jeff Anderson.

”Προηγήθηκε μια τεράστια προσπάθεια εκ μέρους του προσωπικού της Λοταρίας και της INTRALOT και μάλιστα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είχα βαθιά την πεποίθηση ότι το όλο εγχείρημα θα στεφόταν από επιτυχία, ιδιαίτερα αφού η INTRALOT κατά τον πρώτο έλεγχο της MUSL, της εποπτεύουσας αρχής διαπολιτειακών παιχνιδιών, όπως το PowerBall, έλαβε πιστοποίηση για μηδενικές τεχνικές ατέλειες του συστήματός της. Για πρώτη φορά προμηθευτής τεχνολογίας του κλάδου, λαμβάνει άριστη βαθμολογία, 100%, κατά τη διάρκεια του προαναφερθέντος ελέγχου”, πρόσθεσε ο κος Anderson.

Το νέο σύστημα τυχερών παιχνιδιών της Λοταρίας του Αϊντάχο που προμήθευσε η INTRALOT περιλαμβάνει και 950 τερματικά CORONIS, LED οθόνες πελάτη καθώς και οθόνες προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων (Player Advertising Displays).

Το έργο περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση του κεντρικού συστήματος διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών LOTOS στις εγκαταστάσεις της INTRALOT στο Boise του Αϊντάχο, το οποίο διασυνδέει όλο το δίκτυο των πρακτορείων με τα κεντρικά γραφεία της Λοταρίας μέσω ενός προηγμένου δικτύου δορυφορικών τηλεπικοινωνιών υψηλού εύρους φάσματος.

”Η πρόσφατη μετάβαση του συστήματος της Λοταρίας του Αϊντάχο σε αυτό της INTRALOT, αποτελεί προϊόν της αποτελεσματικής ομαδικής δουλειάς του προσωπικού της Λοταρίας και εκείνου της INTRALOT”, δήλωσε ο κος Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της INTRALOT στις Η.Π.Α.

Η συμφωνία συνάφθηκε μεταξύ της Λοταρίας του Αϊντάχο και της INTRALOT USA στις 28 Ιουνίου 2006, ύστερα από μια μακρόχρονη, δίκαιη και ανταγωνιστική διαδικασία ανάδειξης του νέου προμηθευτή. Το νέο σύστημα αντικατέστησε εκείνο του προηγούμενου προμηθευτή της λοταρίας, της GTECH, θυγατρικής της ιταλικής Lottomatica.

”Η μετάβαση στο νέο σύστημα της INTRALOT, που έγινε με τον πλέον ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, δίνει μια πολύτιμη ευκαιρία στη Λοταρία του Αϊντάχο να ενδυναμώσει την απόδοση του δικτύου των πρακτόρων της”.

Ο κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε : ”Με την επιτυχημένη έναρξη του έργου στη Λοταρία του Αϊντάχο, η INTRALOT αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ικανότητά της να προσφέρει λύσεις που ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με τον Οργανισμό θα αποδειχθεί αμφίδρομα εποικοδομητική και επιτυχημένη, όπως συμβαίνει και με τους άλλους πελάτες της INTRALOT στην αμερικανική ήπειρο”.

Το εν λόγω έργο έχει 7ετή διάρκεια με δυνατότητα ανανέωσης για 3 χρόνια και αναμένεται να εξοικονομήσει στη Λοταρία περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια.

”Μακροπρόθεσμα, η εξοικονόμηση χρημάτων χάρη στη νέα αυτή σύμβαση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Λοταρία, αφού θα έχει στη διάθεσή της περισσότερους πόρους για να διαθέσει απευθείας σε σχολικά και άλλα κτίρια της Πολιτείας”, πρόσθεσε ο κος Jeff Anderson.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v