Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Managing Director στη Mondelez Hellas

Τη θέση του επικεφαλής στη Mondelez Hellas ανέλαβε από την 1η/7 ο Federico Bardelli, αντικαθιστώντας τον κ. Λευτέρης Χαλουλάκος που αναλαμβάνει Category Director Biscuits Ν. Ευρώπης στη Mondelez International στη Ζυρίχη.

Νέος Managing Director στη Mondelez Hellas

Καθήκοντα Category Director Biscuits Νότιας Ευρώπης στη Mondelez International στη Ζυρίχη ανέλαβε, από την 1η Ιουλίου, ο Managing Director της Mondelez Ελλάδας και Κύπρου, κ. Λευτέρης Χαλουλάκος. Τη θέση του στη ηγεσία της ελληνικής εταιρίας κατέλαβε ο κ. Federico Bardelli, μέχρι πρότινος Category Director Biscuits Νότιας Ευρώπης.

Ο Λευτέρης Χαλουλάκος με πολυετή εμπειρία στο Marketing σε πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το 2007 ανέλαβε το ρόλο του Managing Director στην Cadbury Ελλάδας και Κύπρου και το 2010 τον αντίστοιχο ρόλο στην Kraft Foods, ολοκληρώνοντας τη συγχώνευση των δύο εταιριών με απόλυτη επιτυχία και καθιστώντας την ως την πιο επιτυχημένη από τις μεγάλες εταιρίες FMCG στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις πιο επιτυχημένες στην Mondelez Ευρώπης.

Στο διάστημα αυτό, ο Λευτέρης Χαλουλάκος, οδήγησε την εταιρία, Κraft Foods στην αρχή και Mondelez στη συνέχεια, σε 3 συνεχόμενα χρόνια ανάπτυξης των πωλήσεων σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, προώθησε την καινοτομία, ανάπτυξε σχέσεις εμπιστοσύνης και δέσμευσης με την ομάδα του και μαζί κατέκτησαν πρόσφατα την 1η θέση στο Great Place to Work.

O Federico Bardelli ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Kraft Foods Ιταλίας το 1996 και έχει αναλάβει θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στο Marketing. Έχοντας εργαστεί σε πολλές χώρες στη διάρκεια των 18 χρόνων, ανάπτυξε σημαντική εξειδίκευση σε πολλές από τις κατηγορίες προϊόντων, όπως Σοκολάτα, Τυρί, Ζαχαρώδη και πρόσφατα από το 2009 στα Μπισκότα.

Ως Managing Director στο Business Unit των Μπισκότων στην Ιταλία (Saiwa), η συμβολή του ήταν καταλυτική στην επιτυχία του νέου μοντέλου λειτουργίας, με έμφαση στην καινοτομία και τις καμπάνιες των κύριων brands της εταιρίας. Στον πρόσφατο ρόλο του στην ευρωπαϊκή ηγεσία του Μπισκότου, εργάσθηκε με επιμονή και όραμα και μαζί με την ομάδα του στη Νότια Ευρώπη, κατάφερε να επιτύχει υψηλές επιδόσεις σε όλες τις αγορές, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Ο Federico Bardelli αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα με μεγάλο ενθουσιασμό και γνωρίζοντας πως με την υποστήριξη της εξαιρετικής ομάδας στην Ελλάδα, η Mondelez θα επιτύχει τους στόχους της.

Όπως τόνισε και ο Valerio Di Natale, President Southern Europe Mondelez International, «είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε τον Λευτέρη να αναλαμβάνει διεθνή ρόλο στη Ζυρίχη, μετά από μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στην Ελλάδα, όπου κατάφερε να δημιουργήσει μια αφοσιωμένη και εμπνευσμένη ομάδα. Παράλληλα είμαι πολύ χαρούμενος για τον Federico που αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ελλάδας και Κύπρου. Ο Federico είναι ένα έμπειρο στέλεχος με ευρεία γνώση και σημαντικές επιτυχίες σε όλες τις θέσεις που κατείχε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v