Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Μακροχρόνιες επενδύσεις στην Κύπρο

Με το σύνθημα μακροχρόνιου χαρακτήρα επενδύσεις στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της ΜPB S. Ba’alawy ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του στην Κύπρο. ”Θα προχωρήσουμε σε μακροχρόνιες επενδύσεις και αυτή τη στιγμή ερευνούμε την κυπριακή αγορά για να καθορίσουμε τους στόχους μας”, υπογράμμισε ο κ. Ba’alawy.

MPB: Μακροχρόνιες επενδύσεις στην Κύπρο
Με το σύνθημα μακροχρόνιου χαρακτήρα επενδύσεις στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της ΜPB, S. Ba’alawy, ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του στην Κύπρο, μεταδίδει το site stockwatch.

Στη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, η οποία ήταν και η τελευταία της ημέρας, αφού προηγήθηκαν αυτές με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο και το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλο Χριστοδούλου, ο κ. S. Ba’alawy είπε ότι τους ενδιαφέρει έντονα η κυπριακή αγορά.

”Θα προχωρήσουμε σε μακροχρόνιες επενδύσεις και αυτή τη στιγμή ερευνούμε την κυπριακή αγορά για να καθορίσουμε τους στόχους μας”, υπογράμμισε χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει σε ποιους τομείς.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος αφού χαρακτήρισε φιλοφρονητικού χαρακτήρα τη σημερινή συνάντηση, τόνισε ότι δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα εξαγοράς από πλευράς MPB ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που ανήκουν στην Εκκλησία.

Σε περαιτέρω δηλώσεις για τις σημερινές του συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, καθώς και για τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του Ομίλου, θα προβεί η διοίκηση της MPB σε διάσκεψη που θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα.

Σε λίγη ώρα ο κ. Ba’alawy θα προεδρεύσει συνεδρίασης του ΔΣ της τράπεζας, όπου θα αποφασιστεί το ύψος του μερίσματος που ενδεχομένως θα δοθεί στους μετόχους. Ο CEO της MPB Ανδρέας Βγενόπουλος πάντως, χαρακτήρισε γενναιόδωρη τη μερισματική πολιτική του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v