Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Μπαράζ συναντήσεων Ba’alawy στην Κύπρο

Κύκλο επαφών με την πολιτική και οικονομική ηγεσία της Κύπρου ξεκίνησε από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της Marfin Popular, S. Ba’alawy.

MPB: Μπαράζ συναντήσεων Ba’alawy στην Κύπρο
Κύκλο επαφών με την πολιτική και οικονομική ηγεσία της Κύπρου ξεκίνησε από νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της Marfin Popular, S. Ba’alawy, μεταδίδει το site Stockwatch.

Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να γίνει ενημέρωση για τα σχέδια της Μarfin Popular καθώς το Dubai Financial είναι μεγαλομέτοχος του ομίλου με ποσοστό 17%.

Ο κ. Ba’alawy θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ στις 12:00 θα συναντηθεί με τον διοικητή της Κ.Τ., κ. Χριστόδουλο Χριστοδούλου. Ακολούθως, στις 13:00 θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

Ο κ. Ba’alawy θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της τράπεζας, όπου θα εξεταστεί η πιθανή καταβολή μερίσματος προς τους μετόχους του ομίλου.

Σε πρόσφατες του δηλώσεις ο CEO της MPB, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, είχε σημειώσει ότι θα είναι γενναιόδωρη η μερισματική πολιτική του ομίλου, χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία, μεταδίδει το Stockwatch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v