Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ταμιευτήριο: Αποκτά το 17% της Αττικής (update)

Στην τιμή των 5,6 ευρώ, έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ της Εμπορικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την μεταβίβαση του 17% της Τράπεζας Αττικής.

Τ. Ταμιευτήριο: Αποκτά το 17% της Αττικής (update)
Έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ της Εμπορικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την μεταβίβαση του 17% της Τράπεζας Αττικής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία προέκυψε κατόπιν της βελτίωσης του τιμήματος από την πλευρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από 5,3 σε 5,6 ευρώ, ανα μετοχή.

Υπενθυμίζεται, ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπέβαλλε τη μοναδική προσφορά στον διαγωνισμό που είχε προκυρηχθεί πρόσφατα για την πώληση του 17% της Τράπεζας Αττικής που κατέχει η Εμπορική!

Ο υπουργός Μεταφορών και επικοινωνιών, δήλωσε σχετικά: ”Η πολιτική του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για μετατροπή σταδιακά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από Δημόσια Υπηρεσία σε μια σύγχρονη τράπεζα της γειτονιάς υλοποιείται σταθερά. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία και έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους υπουργούς το σχέδιο Νόμου για μετατροπή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε Ανώνυμη Εταιρία.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v