Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΡΒ: Στις 12/3 η έκτακτη Γ.Σ. για προτάσεις

Την υποβολή δημόσιων προτάσεων προς τους μετόχους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο θα συζητήσει μεταξύ άλλων η Γ.Σ. της Marfin Popular Bank η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα στις 17:00.

ΜΡΒ: Στις 12/3 η έκτακτη Γ.Σ. για προτάσεις
Την υποβολή δημόσιων προτάσεων προς τους μετόχους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο θα συζητήσει μεταξύ άλλων η Γ.Σ. της Marfin Popular Bank, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα στις 17:00.

--- Η ανακοίνωση της ΜΡΒ

Στις 12 Μαρτίου 2007 θα γίνει στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΜΡΒ για εξέταση και αν αποφασιστεί έγκριση των ακόλουθων θεμάτων:

* Απόκτηση στοιχείων του ενεργητικού από την τράπεζα ή/και διάθεση στοιχείων του ενεργητικού της τράπεζας ανεξαρτήτως ποσού, σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της τράπεζας.

* Υποβολή δημόσιων προτάσεων προς τους μετόχους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες θα προβλέπουν την έκδοση νέων τίτλων της τράπεζας.

* Παραχώρηση του απαιτούμενου αριθμού μετοχών προς τυπική ολοκλήρωση των ψηφισμάτων της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας της 31ης/10/2006 αφενός προς τους μετόχους της Marfin Financial Group που θα έχουν ασκήσει τα δικαιώματά τους σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία περί δημόσιων προτάσεων αγοράς κινητών αξιών και αφετέρου προς τους μετόχους της Λαϊκής Τράπεζας, οι οποίοι έγκυρα θα έχουν αποδεχτεί τις ιδιωτικές προτάσεις της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v