Βαλκάν: Αποδοχή δωρεάς οικοπέδων από Μηχανική Ρωσίας

Η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε με απαρτία 74,09% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2013.

Βαλκάν: Αποδοχή δωρεάς οικοπέδων από Μηχανική Ρωσίας

Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Βαλκάν Ακίνητα, κατά την οποία με πλειοψηφία 100% των παριστάμενων και εκπροσωπούμενων ψήφων, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

-Εγκρίθηκαν οι ετήσιες (ατομικές και ενοποιημένες) οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας κατά τα Δ.Π.Χ.Π. της περιόδου από 1ης Ιανουαρίου 2013 έως 31ης Δεκεμβρίου 2013.

- Απηλλάγησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο ορκωτός ελεγκτής της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως, για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και την διαχείριση για την περίοδο από 1ης Ιανουαρίου 2013 έως 31ης Δεκεμβρίου 2013.

- Αποφασίσθηκε η καταβολή αμοιβής στην εταιρεία ορκωτών ελεγκτών με την επωνυμία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών», με ορκωτό ελεγκτή τον Γεώργιο Σκαμπαβίρια του Αθανασίου, για την χρήση 2013 ποσού € 20.108,00.

- Αποφασίσθηκε η εκλογή της εταιρείας ορκωτών ελεγκτών με την επωνυμία Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών» με τακτικό ορκωτό ελεγκτή τον Δημήτριο Χάϊδο του Αγαμέμνονος και αναπληρωματικό ορκωτό ελεγκτή τον Γεώργιο Σκαμπαβίρια του Αθανασίου, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας και της Ετήσιας Οικονομικής Εκθέσεως (οικονομικών καταστάσεων) του Ομίλου κατά την χρήση 2014 και ο καθορισμός της αμοιβής τους για τον έλεγχο αυτό σε € 20.108,00 πλέον ΦΠΑ.

- Αποφασίσθηκε η έγκριση της υπογραφής του συμφωνητικού με αριθμό 77 ΑΑ 3782357 εκ μέρους του προέδρου της εταιρείας Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και την κατ' επέκταση αποδοχή της δωρεάς εκ μέρους της Μηχανικής Ρωσίας ΕΠΕ προς την Εταιρεία Βαλκάν Ακίνητα ΑΕ, ποσοστού 21,25% της ιδιοκτησίας των οικοπέδων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v