Wind: Χαμηλότερες οι χρεώσεις περιαγωγής από 1η Ιουλίου

Ποιες είναι οι νέες χρεώσεις. Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν και ειδικά πακέτα περιαγωγής όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό για ακόμα καλύτερες τιμές.

Wind: Χαμηλότερες οι χρεώσεις περιαγωγής από 1η Ιουλίου

Εναρμονιζόμενη πλήρως με το σχετικό κανονισμό της Ε.Ε. για τη διεθνή περιαγωγή η WIND προσφέρει από 1η Ιουλίου 2014 ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις σε όλους τους συνδρομητές της που ταξιδεύουν στις χώρες της ΕΕ/EOX (Ζώνη 1).

Συγκεκριμένα, οι εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα μειώνονται 22% (0,234€/λεπτό από 0,30€) ενώ στις εισερχόμενες η μείωση φτάνει το 31% (0,062€/λεπτό από 0,09€) με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Μειωμένες θα είναι και οι τιμές για τα γραπτά μηνύματα και τα εικονομηνύματα. Στα SMS (εντός ΕU) η τιμή μειώνεται 26% (0,074€ από 0,10€) και στα MMS η τιμή διαμορφώνεται στο 0,123€ από 0,42€. Για τη χρήση internet στις χώρες της Ε.Ε., οι μειώσεις ξεπερνούν το 55% (0,246€/MB από 0,55€).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι συνδρομητές WIND μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν και τα ειδικά πακέτα περιαγωγής όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό για ακόμα καλύτερες χρεώσεις. Συγκεκριμένα μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία WIND Roamer για υπηρεσίες φωνής ή και την υπηρεσία WIND Data Roamer για κίνηση δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v