Folli Follie: Ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών

Η Folli Folllie σύμφωνα με την τροποποίηση που αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση προτίθεται να αγοράσει ίδιες μετοχές με κατώτερη τιμή κτήσης τα 4 ευρώ και ανώτερη τιμή τα 40 ευρώ ανά μετοχή.

Folli Follie: Ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών
Στις 20 Ιουνίου 2014, το διοικητικό συμβούλιο της Folli Folllie Group αποφάσισε να συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων το οποίο είναι σε ισχύ σύμφωνα με την τροποποίηση και τους νέους όρους που αποφάσισε η γενική συνέλευση της 20ης Ιουνίου 2014.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία σύμφωνα με την τροποποίηση που αποφασίστηκε από την γενική συνέλευση προτίθεται να αγοράσει ίδιες μετοχές με κατώτερη τιμή κτήσης τέσσερα ευρώ (€4) και ανώτερη τιμή κτήσης σαράντα ευρώ (€40) ανά μετοχή.

Οι υπόλοιποι όροι του προγράμματος παραμένουν ίδιοι όπως αποφασίστηκαν από την ετήσια γενική συνέλευση της 14ης Ιουνίου 2013, ήτοι η περίοδος των 24 μηνών λήγει την 14 Ιουνίου 2015 και ο μέγιστος αριθμός των μετοχών που μπορεί να αγοράσει η εταιρία ανέρχεται στο ποσό των 6.694.821.

Επισημαίνεται στο επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η υλοποίηση ενός εγκεκριμένου προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών δεν είναι υποχρεωτική. Επομένως, η εταιρία δύναται, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, να μην υλοποιήσει το πρόγραμμα ή να προβεί σε αγορά μικρότερου αριθμού μετοχών από το ανώτατο όριο που ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση. Η υλοποίηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες όπως είναι, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η ύπαρξη άλλων επενδυτικών ευκαιριών και η διαθεσιμότητα κεφαλαίων.

Τέλος, η εταιρία δηλώνει ότι προτίθεται να συμμορφωθεί σε σχέση με τη διενέργεια της αγοράς των ως άνω μετοχών, με τα αναφερόμενα στο άρθρο 5 του Κανονισμού 2273/2003 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων σχετικά με την τιμή και τον όγκο των αγορών, καθώς και με τα αναφερόμενα στο άρθρο 6 παρ. 1 του ίδιου Κανονισμού

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v