Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Εξετάζει συμμετοχή στα δίκτυα οπτικών ινών

Την συμμετοχής της στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, διερευνά η ΕΥΑΘ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επικείμενη συνεργασία με την Tellas λόγω εγκατάστασης οπτικών ινών μέσω του δικτύου της ΕΥΑΘ.

ΕΥΑΘ: Εξετάζει συμμετοχή στα δίκτυα οπτικών ινών
Την συμμετοχής της στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, διερευνά η ΕΥΑΘ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επικείμενη συνεργασία με την Tellas λόγω εγκατάστασης οπτικών ινών μέσω του δικτύου της ΕΥΑΘ.

Αναλυτικότερα, ως προς τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επικείμενη συνεργασία με την Tellas λόγω εγκατάστασης οπτικών ινών μέσω του δικτύου της ΕΥΑΘ, η εταιρία γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα και με την από 17-10-2006 ανακοίνωση, το ΔΣ της εταιρίας, είχε αποφασίσει και είχε εξουσιοδοτήσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο να προχωρήσει στην διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης συνεργασιών της εταιρίας, με στόχο την συμμετοχή της με κάθε δόκιμο τρόπο στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ)

Στα πλαίσια αυτά η ΕΥΑΘ, συνεχίζει να διερευνά τις δυνατότητες συμμετοχής της στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, χωρίς μέχρι σήμερα και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που προκύψει αποτέλεσμα, η εταιρεία όπως πάντα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Ακόμα, ως προς την αναφορά των δημοσιευμάτων ότι ”ο τζίρος κατά το 2006 έφθασε σχεδόν στα 65 εκατ. ευρώ, με κέρδη που παρέμειναν στα επίπεδα του 2005” ανακοινώνεται από την εταιρία, ότι τα αναφερόμενα δηλώθηκαν (σε γεύμα με τους δημοσιογράφους) ως εκτίμηση του Διευθύνοντος Συμβούλου και σε καμία περίπτωση ως αποτελέσματα χρήσης 2006. Αυτό διότι αφενός μεν μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του ισολογισμού χρήσης 2006 και αφετέρου σε καμία περίπτωση δεν γινόταν ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων πριν αυτά δημοσιευθούν.

Τέλος ως προς τις επικείμενες αυξήσεις τιμολογίων παροχής υπηρεσιών αυτές έχουν ανακοινωθεί ήδη μετά την συνυπογραφή της νέας τιμολογιακής πολιτικής 2007-2011, από τους υπουργούς Μακεδονίας-Θράκης καθώς και Οικονομίας και Οικονομικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v