Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Από 3/7 η καταβολή έκτακτων αποθεματικών

Η Τετάρτη 25 Ιουνίου ορίστηκε ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος διανομής έκτακτων αποθεματικών ύψους 0,10 ευρώ ανά κοινή και προνομιούχο μετοχή της Τιτάν, ενώ η καταβολή θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Ιουλίου μέσω της Alpha Bank.

Τιτάν: Από 3/7 η καταβολή έκτακτων αποθεματικών
Η Τιτάν ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της στις 20 Ιουνίου 2014 αποφάσισε τη διανομή έκτακτων αποθεματικών συνολικού ποσού 8.463.252,80 ευρώ, που αντιστοιχεί σε ποσό 0,10 ευρώ ανά μετοχή, κοινή και προνομιούχο, το οποίο προσαυξανόμενο με το ποσό που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρία τελικώς ανέρχεται σε ποσό 0,10359 ευρώ ανά μετοχή και υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% για λογαριασμό του μετόχου. Συνεπώς, οι Μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,09323 ευρώ ανά μετοχή.

Ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος διανομής έκτακτων αποθεματικών (δηλαδή η ημερομηνία από την οποία οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης των ανωτέρω έκτακτων αποθεματικών) ορίστηκε η Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.

Ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων διανομής έκτακτων αποθεματικών (Record Date - δηλαδή η ημερομηνία κατά την οποία όσοι μέτοχοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων της εταιρίας θα είναι δικαιούχοι της ως άνω διανομής) ορίστηκε η Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014.

Ημερομηνία έναρξης καταβολής έκτακτων αποθεματικών ορίστηκε η Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, ενώ η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί μέσω της Alpha Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v