Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΑΞ: Στα 30,14 εκ. ευρώ το οδικό έργο σε Κρήτη

Τη σύμβαση για το έργο ”Κατασκευή οδού Αποµαρµά – Αγ. ∆έκα (Καστέλλι) ανακοίνωσε και η εταιρία JP Αβαξ, μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία επιβεβαίωνε τα όσα το euro2day μετέδωσε την Τρίτη. Οπως λέει η εταιρία, το ύψος του έργου ανέρχεται σε 30,14 εκατ. ευρώ.

ΑΒΑΞ: Στα 30,14 εκ. ευρώ το οδικό έργο σε Κρήτη
Τη σύμβαση για το έργο ”Κατασκευή οδού Αποµαρµά – Αγ. ∆έκα (Καστέλλι) ανακοίνωσε και η εταιρία JP Αβαξ. Η σύμβαση που υπογράφηκε απο τη θυγατρική της εταιρίας, ΕΤΕΘ είναι κατασκευαστικού ύψους 30,14 εκατ. ευρώ, ενώ προστιθεμένου του ΦΠΑ και την έκπτωση, το ύψος του έργου φτάνει τα 49 εκατ. ευρώ- ποσό που ανακοινώθηκε από τους κρατικούς φορείς.

Όπως ανακοίνωσε και η εταιρία, αντικείµενο του έργου είναι η πλήρης κατασκευή του οδικού τµήµατος Αποµαρµά – Καστέλλι του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο – Αγ. Βαρβάρα – Καστέλλι, από την Χ.Θ.

Στις εργασίες περιλαµβάνονται: Η πλήρης κατασκευή οδικού τµήµατος µήκους 7,9 χλµ. µε δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, διατοµής 12,5 µ., δύο (2) σήραγγες, η πρώτη µήκους 320 µ. (Αποµαρµά) και η δεύτερη µήκους 307 µ. (Πλουτή), µία κοιλαδογέφυρα µήκους 140 µ., τέσσερα (4) τεχνικά έργα γεφύρωσης ρεµάτων, έξι (6) κάτω διαβάσεις καθέτων οδών, η κατασκευή παραλλήλων οδών σε µήκος 2 χλµ., η διαµόρφωση του ισόπεδου κόµβου Καστελλίου στη συµβολή µε την Ε.Ο. Άγ. ∆έκα - Μοιρών, ο ηλεκτροφωτισµός του κόµβου και των σηράγγων, η διευθέτηση ρέµατος που οδεύει παράλληλα προς την οδό σε µεγάλο µήκος, και όλα τα χωµατουργικά και λοιπά τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήµανση και ασφάλιση.

Η προθεσµία κατασκευής του έργου είναι 30 µήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v