Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Ποιοι είναι οι νέοι αναπληρωτές CEO

Π. Μυλωνάς, Δ. Δημόπουλος και Π. Χατζησωτηρίου η πρόταση του Δ.Σ. προς τη Γενική Συνέλευση για τις τρεις θέσεις των αναπληρωτών CEO. Η αποχώρηση του Π. Χριστοδούλου και η παραμονή του ως μέλους του Δ.Σ.

Εθνική: Ποιοι είναι οι νέοι αναπληρωτές CEO

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας και, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να προτείνει στη Γ.Σ. της 26ης Ιουνίου την τοποθέτηση τριών αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το Δ.Σ. θα προτείνει την ανάληψη των τριών θέσεων από τους κ. Π. Μυλωνάς, Δημ. Δημόπουλο και την κ. Π. Χατζησωτηρίου.

Όπως έχει ήδη αναλύσει το Euro2day.gr  η Εθνική είναι προετοιμασμένη, καθώς ήδη από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς η διοίκηση σχεδίαζε αλλαγές στο οργανόγραμμα με την τοποθέτηση των τριών αναπληρωτών CEOs με διακριτές μεταξύ τους αρμοδιότητες.

Εν τω μεταξύ, αποχωρεί τελικώς από τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που πρώτη ανέφερε η στήλη Χαμαιλέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χριστοδούλου ενημέρωσε πρόσφατα τη διοίκηση της Εθνικής για την απόφασή του να αποχωρήσει από το στελεχικό δυναμικό της τράπεζας, αποδεχόμενος δελεαστική πρόταση που του έχει γίνει από επενδυτική εταιρεία για να αναλάβει θέση εκτός Ελλάδος.

Η έκπληξη όμως είναι ότι θα παραμείνει -μη εκτελεστικό- μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής καθώς, όπως μαθαίνουμε, τα νέα του καθήκοντα δεν προσκρούουν στους κανονιστικούς και ηθικούς περιορισμούς για τη διατήρηση θέσης στο Δ.Σ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v