Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λούλης: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με LLI

Την τέταρτη κατά σειρά συνάντησή του με τη διοίκηση της LLI (Leipnik-Lundenburger Invest Beteiligungs A.G.) θα έχει σήμερα ο Κωνσταντίνος Λούλης. Στη Σόφια όπου και θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα το ραντεβού θα τεθεί επί τάπητος η πρόταση του αυστριακού ομίλου, ενώ θα ”ανοίξει τα χαρτιά” της και η πλευρά του ελληνικού.

Λούλης: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με LLI
Την τέταρτη κατά σειρά συνάντησή του με τη διοίκηση της LLI (Leipnik-Lundenburger Invest Beteiligungs A.G.) θα έχει σήμερα ο Κωνσταντίνος Λούλης.

Στη Σόφια όπου και θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα το ραντεβού θα τεθεί επί τάπητος η πρόταση του αυστριακού ομίλου, ενώ θα ”ανοίξει τα χαρτιά” της και η πλευρά του ελληνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Λούλη αναμένεται να τοποθετηθεί επί της γραπτής προτάσεως ενδιαφέροντος που κατέθεσε στις 3 Φεβρουαρίου η LLI στη Λούλης για την εξαγορά ποσοστού 51% των εταιριών της σε Ρουμανία και Βουλγαρία.

Παράγοντες της αγοράς και χρηματιστηριακοί κύκλοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμη και σήμερα να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ”κλείσει” το deal.

Κύκλοι προσκείμενοι στον ελληνικό όμιλο σημειώνουν ότι δεν ”βλέπουν” την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Α.Γ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v