Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Διευκρινίσεις για αποτελέσματα 2006

Διευκρινίσεις όσον αφορά στα αποτελέσματα χρήσης 2006 παρέχει η Marfin Popular Bank, επισημαίνοντας ότι λογιστικά η ενοποιημένη κερδοφορία της Marfin Popular Bank ανέρχεται σε ΛΚ 86 εκατ., δεδομένου ότι η συγχώνευση του Ομίλου της Τράπεζας με τους Ομίλους της Marfin Financial Group και της Εγνατίας Τράπεζας συντελέσθηκε στις 22.12.2006.

MPB: Διευκρινίσεις για αποτελέσματα 2006
Σε διευκρινίσεις όσον αφορά στα αποτελέσματα χρήσης 2006 προχώρησε η Marfin Popular Bank προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

”Από τα στοιχεία που έχουμε ήδη ανακοινώσει καθίσταται σαφές, ότι λογιστικά η ενοποιημένη κερδοφορία της Marfin Popular Bank ανέρχεται σε ΛΚ 86 εκατ., δεδομένου ότι η συγχώνευση του Ομίλου της Τράπεζάς μας με τους Ομίλους της Marfin Financial Group και της Εγνατίας Τράπεζας συντελέσθηκε στις 22.12.2006.

Εντούτοις, σε pro forma βάση ο Όμιλος Marfin Popular Bank εμφάνισε κατά τη χρήση 2006 την κερδοφορία που ανακοινώσαμε (ΛΚ 229 εκατ.) και μόνον αυτά τα στοιχεία είναι συγκρίσιμα με εκείνα της προηγηθείσας χρήσεως, ούτως ώστε να ενημερωθεί με πληρότητα και όχι αποσπασματικά το επενδυτικό κοινό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v